Με το Γιάννη Κασσαβό και τους Ενεργούς Πολίτες ο Χαράλαμπος Ορφανίδης

Την υποψηφιότητά του, με το ψηφοδέλτιο της Κίνησης "ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες" και υποψήφιο Δήμαρχο το Γιάννη Κασσαβό, γνωστοποίησε ο επιχειρηματίας Χαράλαμπος Ορφανίδης.

Καλωσορίζοντάς τον επίσημα στην παράταξη ο Γιάννης Κασσαβός είπε ότι ο Χαράλαμπος Ορφανίδης ανήκει στη γενιά των ανθρώπων που επαναπατρίσθηκαν και ξεκίνησαν τη ζωή τους από το μηδέν. "Χάρη στην εργατικότητα και το ήθος του, όχι μόνο σταδιοδρόμησε επιχειρηματικά, αλλά δημιούργησε πολυμελή οικογένεια, όντας πολύτεκνος. Δεν υπερβάλλω λέγοντας ότι είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στην πόλη μας", τόνισε ο Γιάννης Κασσαβός.

Από την πλευρά του ο Χαράλαμπος Ορφανίδης ευχαρίστησε το Γιάννη Κασσαβό για τα καλά του λόγια και δεσμεύθηκε ότι θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις για την εκλογή της παράταξης στις εκλογές του Νοεμβρίου. «Είναι καιρός να αλλάξουμε πορεία και να βάλλουμε τις βάσεις για μια νέα πόλη. Είμαι βέβαιος ότι οι Ενεργοί Πολίτες έχουν τη γνώση, την εμπειρία και τη διάθεση να παλέψουν για τη λύση των προβλημάτων. Δουλειά χρειάζεται λοιπόν και όλα θα πάνε καλά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χαράλαμπος Ορφανίδης.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Χαράλαμπος Ορφανίδης γεννήθηκε στη Ρωσία, αλλά κατοικεί στις Αχαρνές από το 1969. Πολύτεκνος πατέρας, εργάσθηκε, παλιότερα, ως υπάλληλος στο Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού ΟΤΕ. Σήμερα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις Αχαρνές.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός