Με το Γ. Κασσαβό και τους Ενεργούς Πολίτες και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Την υποψηφιότητα του έμπορου οικοδομικών υλικών Παναγιώτη Κωνσταντινίδη με την Κίνηση «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός. Αναφερόμενος στην προσωπικότητα του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι αποτελεί πρότυπο ανθρώπου, που έστησε με κόπο την επιχείρησή του και αγωνίζεται για να ζήσει την οικογένειά του.
«Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης εκφράζει τον αυτοδημιούργητο άνθρωπο της πόλης μας, που ξεκίνησε από το μηδέν και σήμερα στηρίζει τα παιδιά και τα εγγόνια του, μέσα από την επιχείρησή του, την οποία, όπως πολλοί ακόμα συμπολίτες μας, δημιούργησε με τον ιδρώτα του προσώπου του. Τον καλωσορίζω στην παράταξή μας με τη βεβαιότητα ότι μπορούμε να μάθουμε πολλά από την πείρα του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός.
Παίρνοντας το λόγο ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης τόνισε ότι γνωρίζει και εκτιμά το Γιάννη Κασσαβό από την πολύχρονη παρουσία του στα δημοτικά πράγματα των Αχαρνών. «Είναι άνθρωπος με όραμα για τις Αχαρνές και είμαι βέβαιος ότι διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία να τεθεί επικεφαλής της προσπάθειας, με στόχο να σταματήσει ο κατήφορος που έχει πάρει η πόλη μας. Πιστεύω ότι αξίζει τη στήριξη όλων μας», υπογράμμισε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στο Καζαχστάν και κατοικεί από το 1990 στον Άγιο Κωνσταντίνο Άνω Αχαρνών. Ασχολείται επαγγελματικά με το εμπόριο οικοδομικών υλικών και διαθέτει δική του επιχείρηση. Είναι παντρεμένος με την Όλγα Σισμανίδου και έχει δύο παιδιά και πέντε εγγόνια.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός