Να δοθούν στο Δήμο Αχαρνών οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού

Να παραδοθούν, άμεσα, από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας(ΟΕΚ), στο Δήμο Αχαρνών, οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού, ζήτησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός.
O Γιάννης Κασσαβός επανέλαβε, για μια ακόμα φορά, την πάγια θέση που έχει εκφράσει πολλές φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο, στους μαζικούς φορείς και στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Θύμισε μάλιστα ότι έχει προκαλέσει δημοσιεύματα εφημερίδων για να γνωστοποιήσει στην κοινή γνώμη το θέμα, με χαρακτηριστική περίπτωση ένα ολοσέλιδο ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας, το οποίο αποκαλύπτει την εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων από την πλευρά του ΟΕΚ. «Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε, σε όλους τους τόνους, ότι οι εγκαταστάσεις πρέπει να παραδοθούν άμεσα στο Δήμο Αχαρνών.
Η Πολιτεία οφείλει να υλοποιήσει τη δέσμευσή της για αναβάθμιση της περιοχής μέσα από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και όχι να επιδίδεται σε τυπολατρεία, με αποτέλεσμα, αφενός οι εγκαταστάσεις να καταστρέφονται ασυντήρητες και αφετέρου να τις στερείται η νεολαία των Αχαρνών.
Εμείς, ως αυριανή Διοίκηση του Δήμου, δεσμευόμαστε ότι θα αξιοποιήσουμε τα χρήματα των ασφαλισμένων του ΟΕΚ και θα αποδώσουμε άμεσα τις αθλητικές εγκαταστάσεις στη νεολαία των Αχαρνών, που διψά για άθληση και ψυχαγωγία. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων αυτών, πρωτίστως από τους κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού, μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για όλο το Δήμο Αχαρνών», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός.

ΛΕΖΑΝΤΑ
Το ολοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, το οποίο προκάλεσε ο Γιάννης Κασσαβός
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός