Κατεδάφιση αυθαίρετων παραπηγμάτων στην οδό Κύπρου

Η Διεύθυνση Πολεοδομίας, οι Τεχνικές Υπηρεσίες και η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, προχώρησε στην κατεδάφιση αυθαίρετων παραπηγμάτων στην οδό Κύπρου και στον καθαρισμό των ακάλυπτων χώρων από μπάζα και άλλα υλικά.
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Πολυμενέας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Θοδωρής Συρινίδης και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Πολεοδομίας κ. Στέργιος Πεδιαδίτης με τη συνδρομή του Διοικητή του ΑΤ Αχαρνών κ. Γιώργου Μπουτσαρέλη ενημέρωσαν τους κατόχους των παραπηγμάτων και με την σύμφωνη γνώμη τους, τα μηχανήματα προχώρησαν στην κατεδάφιση, αφού προηγήθηκε η εκκένωση τους.
Η κατεδάφιση αυθαίρετων παραπηγμάτων πάγωσε μόνο σε μια περίπτωση όπου διέμενε οικογένεια με τρία παιδιά, ώστε να προηγηθεί η εξασφάλιση της στέγασης τους, οπότε και η υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών θα επανέλθουν.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός είχε δώσει σαφείς οδηγίες για την εφαρμογή των διατάξεων του νόμου και την κατεδάφιση των αυθαίρετων παραπηγμάτων, συνυπολογίζοντας την κοινωνική διάσταση της κάθε περίπτωσης δηλώνοντας σχετικά:
"Ο Δήμος Αχαρνών και οι υπηρεσίες του προχωρούν στην κατεδάφιση αυθαίρετων παραπηγμάτων όχι μόνο για λόγους Πολεοδομικών παραβάσεων αλλά και για λόγους δημόσιας υγείας. Πέραν αυτού, οφείλουμε σε κάθε περίπτωση να συνυπολογίσουμε την κοινωνική διάσταση των ενεργειών αυτών και να δώσουμε περιθώρια μετακίνησης σε όσους έχουν πραγματικό πρόβλημα".




 






© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός