Έκθεση Εικαστικών Τμημάτων της ΔΗ.Κ.Ε.Α

Παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού και της Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών κ. Μαρίας Ναυροζίδου, εγκαινιάστηκε η ενιαία Έκθεση των Εικαστικών Τμημάτων της ΔΗ.Κ.Ε.Α, την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών.
Στην ενιαία έκθεση των Εικαστικών Τμημάτων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών συμμετέχουν μαθητές των εικαστικών τμημάτων: Φωτογραφίας, Ζωγραφικής, Χειροτεχνίας, Κεραμικής, Decoupage, Πλέξιμο και Κόσμημα, ενώ η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως την Κυριακή 1η Ιουλίου 2018 κατά τις ώρες 18:00 - 21:00.
Κατά τα εγκαίνια της έκθεσης η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών κ. Μαρία Ναυροζίδου, απευθύνοντας έναν σύντομο χαιρετισμό, παρουσίασε τους εκπαιδευτές και δασκάλους των εικαστικών τμημάτων, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει η Διοίκηση της ΔΗ.Κ.Ε.Α για την καθιέρωση, την εξέλιξη και την πρόοδο όλων των καλλιτεχνικών και εικαστικών τμημάτων της δημοτικής επιχείρησης, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο προσωπικό της ΔΗ.Κ.Ε.Α. για τις προσπάθειες και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν σε κάθε δράση και δραστηριότητα της επιχείρησης.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός απευθύνοντας έναν σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση εξήρε το έργο της Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και των συνεργατών της, αναφέροντας ότι η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις δράσεις και τις δραστηριότητές της ότι, παράγει Πολιτισμό στον Δήμο Αχαρνών, ενώ επεσήμανε την αριθμητική και καλλιτεχνική διεύρυνση των τμημάτων της ΔΗ.Κ.Ε.Α. που δίνουν τη δυνατότητα σε μεγάλο πλήθος κατοίκων του Δήμου Αχαρνών να εκφραστούν καλλιτεχνικά.
Μετά τις ομιλίες ακολούθησε ξενάγηση στα εντυπωσιακά εκθέματα της έκθεσης των Εικαστικών Τμημάτων της ΔΗ.Κ.Ε.Α από την Πρόεδρο της επιχείρησης και τους εκπαιδευτές και δασκάλους του κάθε τμήματος.


Στην εκδήλωση των εγκαινίων της ενιαίας έκθεσης των Εικαστικών Τμημάτων της ΔΗ.Κ.Ε.Α παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης.








© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός