ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ "ΑΧΑΡΝΑΙ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΑΚΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΛΙΑΝΕΡΗΣ - ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΙΑΔΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΛΕΤΖΑΡΗΣ
Και το Κεντρικό Μενίδι στηρίζει Κασσαβό
Κοινή δήλωση υποστήριξη του Γιάννη Κασσαβού και της Κίνησης «ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες» συνυπέγραψαν ο δημοσιογράφος Λεωνίδας Καπερναράκος, ο Ασφαλιστικός και Οικονομικός Σύμβουλος Δημήτρης Λιανέρης, ο ελεύθερος επαγγελματίας Παντελής Μερκουριάδης και ο ιδιωτικός υπάλληλος Γιώργος Χειλετζάρης. Πρόκειται για οικογενειάρχες που έχουν γεννηθεί και κατοικούν στο κεντρικό Μενίδι. Στην δήλωσή τους οι τέσσερις διακεκριμένοι δημότες αναφέρουν ότι σκοπός της δραστηριοποίησής τους είναι να στηρίξουν μια αυτοδιοικητική προσπάθεια που φιλοδοξεί να βάλει τέλος στην οπισθοδρόμηση και να δρομολογήσει την αναπτυξιακή προοπτική της πόλης. «Ζώντας στο κεντρικό Μενίδι βιώνουμε καθημερινά την υποβάθμιση που προκαλεί το κυκλοφοριακό χάος, η έλλειψη πρασίνου και χώρων στάθμευσης. Πιστεύουμε ότι η πόλη έχει προοπτική, αρκεί να γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια με την πλατιά στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Αυτή την προσπάθεια μπορούν να συντονίσουν με επιτυχία ο επί τέσσερις τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Κασσαβός και η Κίνηση "ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες", αξιοποιώντας ευκαιρίες αλλά και ανθρώπους από όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους» τονίζουν χαρακτηριστικά στην δήλωσή τους οι τέσσερις δημότες.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ



ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΑΚΟΣ
Δημοσιογράφος στην
τηλεόραση με εξειδίκευση στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Διαπιστευμένος τα τελευταία 12 χρόνια στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στην Γενική Αστυνομική
Διεύθυνση Αττικής. Έχει δουλέψει στους τηλεοπτικούς σταθμούς STAR, ΑΝΤΕΝΝΑ και
ALPHA και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους δημοσιογράφους όπως ο Νίκος Μάνεσης
και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Σήμερα δουλεύει στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.




ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΕΡΗΣ
Γεννήθηκε, ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά
στις Αχαρνές, ως σύμβουλος πωλήσεων, ασφαλιστικός και οικονομικός σύμβουλος.Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο.







ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΙΑΔΗΣ
Ελεύθερος επαγγελματίας. Γέννημα θρέμμα των
Αχαρνών. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος πολιτικών μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Στα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε στέλεχος της
νεοδημοκρατικής οργάνωσης ΔΑΠ στα Πανεπιστήμια, ενώ, σε τοπικό επίπεδο, διετέλεσε Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στο Μενίδι. Είναι παντρεμένος και έχει ένα αγόρι 8 ετών.





ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΛΕΤΖΑΡΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
Ιδιωτικός υπάλληλος, γεννήθηκε και ζει στις Αχαρνές. Αποφοίτησε από το 1ο Γυμνάσιο και δραστηριοποιήθηκε πολιτικά ως Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Οικονομικών του παραρτήματος της ΟΝΝΕΔ στις Αχαρνές. Είναι 46 ετών, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός