Με τον Γιάννη Κασσαβό και την Κίνηση "ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», ο Βαγγέλης Γκοτζαμπασόπουλος


Με τον Γιάννη Κασσαβό και την Κίνηση «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», πρόκειται να είναι υποψήφιος στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, ο Βαγγέλης Γκοτζαμπασόπουλος. Ο τελευταίος έδωσε τα χέρια με τον Γιάννη Κασσαβό, την Πέμπτη, 15 Απριλίου, στα γραφεία της Κίνησης. «Είναι τιμητική για μένα η συμμετοχή μου στην Κίνηση «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες». Είναι μια ομάδα νέων, κυρίως, ανθρώπων που έχουν όνειρα για την πόλη που ζούμε. Με έχει ιδιαιτέρως εντυπωσιάσει η σύμπνοια και το πνεύμα συνεργασίας που επικρατεί ανάμεσα στα μέλη της Κίνησης. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να ενταχθώ σ΄ αυτή την ομάδα έπαιξε και η προσωπικότητα του Γιάννη Κασσαβού, με τον οποίο με συνδέει φιλία», τόνισε ο Βαγγέλης Γκοτζαμπασόπουλος.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Κασσαβός επεσήμανε ότι ο Βαγγέλης Γκοτζαμπασόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την πόλη. «Πρόκειται για ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο, που διακρίνεται επίσης και για την αγάπη του προς τα ζώα. Και όπως όλοι ξέρουμε, από τη στάση μας απέναντι στα ζώα κρίνεται και το επίπεδο του πολιτισμού μας», τόνισε καλοσωρίζοντας τον Βαγγέλη Γκοτζαμπασόπουλο στην παράταξη, ο Γιάννης Κασσαβός.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΚΟΤΖΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Αχαρνές, όπου αποφοίτησε από το 2ο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο. Σπούδασε στην Αμερική ψυχολογία και εκπαίδευση σκύλου. Εργάσθηκε επί τέσσερα χρόνια στον Ενιαίο Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιριστικών Εταιριών (ΕΣΑΚΕ), ως team manager, αλλά εγκατέλειψε την εργασία αυτή για να αφοσιωθεί στα ζώα που είναι και η μεγάλη του αγάπη. Ίδρυσε και λειτουργεί στις Άνω Αχαρνές ολοκληρωμένη επιχείρηση με pet shop, ξενοδοχείο και σχολή εκπαίδευσης σκύλων. Από τα ιδρυτικά μέλη της Φιλοζωικής διετέλεσε Πρόεδρος από το 2007 έως το 2009. Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ. Παντρεύτηκε πρόσφατα με την Αλεξάνδρα Καψαλά και περιμένουν σε δύο μήνες το νέο μέλος της οικογένειάς τους.


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός