Με τον Γιάννη Κασσαβό και την Κίνηση "ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες" η Ζωή Σιδηροπούλου - Τορτοπίδου

 Την επισημοποίηση της συνεργασίας της με το Γιάννη Κασσαβό και την Κίνηση «ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες», γνωστοποίησε την περασμένη εβδομάδα η Ζωή Σιδηροπούλου – Τορτοπίδου. Καλωσορίζοντάς την στην παράταξη ο Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι η Ζωή Σιδηροπούλου – Τορτοπίδου είναι μια εξαιρετική υποψηφιότητα, καθώς πρόκειται για μια δημότισσα που συμμετέχει στα κοινά για πολλά χρόνια.
«Η προσωπικότητα, το ήθος και η αγωνιστική της παρουσία στα κοινά αποτελούν την καλύτερη εγγύηση ότι η προσφορά της στην παράταξή μας θα είναι μεγάλη. Την καλωσορίζω εκ μέρους όλων των συναδέλφων με την βεβαιότητα ότι ενισχύει την φωνή των γυναικών μέσα στην Κίνησή μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός.

Από την πλευρά της η Ζωή Τορτοπίδου ευχαρίστησε τον Γιάννη Κασσαβό για τα καλά του λόγια και διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την επιτυχία της παράταξης στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές. « Η Κίνηση «ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες» έχει προγραμματικές θέσεις αλλά και στελεχικό δυναμικό για να δρομολογήσει την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου» τόνισε η Ζωή Σιδηροπούλου – Τορτοπίδου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στο Καζαχστάν και είναι δημότης Αχαρνών από το 1982. Σπούδασε με υποτροφία Τεχνολόγος Μηχανικός και πήρε το πτυχίο της με Άριστα. Σήμερα εργάζεται ως ασφαλιστική σύμβουλος στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Έχει υπάρξει Αντιπρόεδρος και μέλος του ΔΣ της Εύξεινης Λέσχης Αχαρνών «Καπετάν Ευκλείδης». Είναι μητέρα τριών κοριτσιών, της Ειρήνης που σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός, της Ελένης που τελείωσε Νοσηλευτική και της Ελένης που φοιτά στην Γ’ Λυκείου.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός