Συνάντηση Κασσαβού με το Σύλλογο Χαραυγής

Τα προβλήματα της Χαραυγής είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το Σύλλογο της περιοχής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός. Ο Γιάννης Κασσαβός και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Σαχσανίδου, Νίκος Γκασούκας, Ελένη Δημητρέση, Βαγγέλης Ζάχαρης, Λάμπης Πέκος, Αλέξανδρος Κολιάκης, Μπάμπης Ζάχαρης, Τάσος Σάμιος, Ζωή Τορτοπίδου και Χρήστος Σαβουλίδης, επισκέφθηκαν τα γραφεία του Συλλόγου, την Τετάρτη 26 Μαϊου, και έγιναν δεκτοί με εγκαρδιότητα από τον Πρόεδρο, Παναγιώτη Πολυμενέα, τα μέλη του ΔΣ και αρκετούς κατοίκους.
Ο Πρόεδρος ανέφερε τα προβλήματα της περιοχής και υπογράμμισε ότι παρά τη σθεναρή στάση του Συλλόγου τα πιο βασικά παραμένουν ανεπίλυτα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο πρόβλημα της αποχέτευσης και κυρίως στην καθυστέρηση της σύνδεσης του αγωγού της Αττικής Οδού, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποχετευτεί ένας μεγάλος αριθμός κατοικιών. Πρόσθεσε ακόμα ότι ο Σύλλογος ζητάει την απελευθέρωση ενός τμήματος του Στρατοπέδου Παπαστάθη, την τοποθέτηση φαναριών στις διασταυρώσεις του παράδρομου της Αττικής Οδού με τη Φιλαδελφείας και τη Δημοκρατίας, την οριοθέτηση του ρέματος Καναπίτσας που θα ανοίξει το δρόμο για την ένταξη στο Σχέδιο Πόλης της πολεοδομικής Ενότητας Χαραυγή Γ. Απαντώντας ο Γιάννης Κασσαβός καταλόγισε στη Διοίκηση του Δήμου έλλειψη πνεύματος συνεργασίας και ολιγωρία για την επίλυση των προβλημάτων.

«Από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου της μειοψηφίας στήριξα και στηρίζω με το λόγο και την ψήφο μου τα αιτήματα του Συλλόγου. Αυτό θα κάνω μέχρι τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου. Για τη νέα τετραετία, είμαστε αποφασισμένοι, αν ο Λαός μας εμπιστευθεί τη διοίκηση του Δήμου, να εργασθούμε σκληρά για τη λύση των προβλημάτων. Δε λέμε ότι υπάρχουν μαγικές συνταγές, όμως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά», τόνισε ο Γιάννης Κασσαβός.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός