Με το Γιάννη Κασσαβό και τους Ενεργούς Πολίτες και η ψυχολόγος Σωτηρία Κεχρή


Την υποψηφιότητα της ψυχολόγου Σωτηρίας Κεχρή παρουσίασε, επίσημα, την περασμένη εβδομάδα, ο επικεφαλής της Κίνησης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες» και υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός. Καλωσορίζοντάς την στην Παράταξη, ο Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος προσφέρει, ήδη, λόγω της επαγγελματικής της ενασχόλησης και της επιστημονικής της κατάρτισης, μεγάλες υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία. «Είναι πολύ σημαντικό που την έχουμε κοντά μας γιατί θα μας βοηθήσει στην κατάρτιση του προγράμματος μας, σε έναν ευαίσθητο, κοινωνικά, τομέα. Η ψυχική υγεία των δημοτών πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο εμπεριστατωμένης και επιστημονικής εργασίας από την πλευρά του Δήμου», τόνισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος.

Από την πλευρά της η Σωτηρία Κεχρή τόνισε ότι η συμμετοχή στη δράση της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι τιμή και υποχρέωση όλων των πολιτών που νοιάζονται για τον τόπο και θεωρούν ότι μπορούν να προσφέρουν σε αυτόν. «Μέσα από συστηματική δουλειά όλων μας, είναι δυνατόν ο Δήμος να αφουγκράζεται τις ανάγκες κάθε πολίτη και να τον στηρίζει», τόνισε χαρακτηριστικά η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Η Σωτηρία Κεχρή του Νικολάου γεννήθηκε το 1979 στον Πειραιά.
Η (πατρική της) καταγωγή είναι από την Εύβοια και (η μητρική καταγωγή) από την Πελοπόννησο. Είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εξειδικευτεί στην Οικογενειακή θεραπεία και στη διάγνωση και αποκατάσταση αναπτυξιακών διαταραχών και δυσκολιών συμπεριφοράς παιδιών και εφήβων. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων από το 2002. Έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε τμήματα Εκπαίδευσης Αυτιστικών Ατόμων στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής και στο τμήμα Οικογενειακής Θεραπείας στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου. Από το 2000 εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στο κέντρο διάγνωσης και αποκατάστασης διαταραχών επικοινωνίας, λόγου, ανάγνωσης και γραφής ‘Λόγος και Γραφή’ στον Πειραιά και τη Νίκαια. Το 2004 εργάστηκε ως υπεύθυνη στο ‘Λόγος & Γραφή’ στις Αχαρνές του οποίου τη διεύθυνση ανέλαβε το 2006. (Από τότε, έχει διευρύνει την επιστημονική της δραστηριότητα οργανώνοντας Ομάδες Γονέων, Ομάδες εφήβων και Οικογενειακή θεραπεία, πάντα απευθυνόμενη στην τοπική κοινωνία). Είναι μόνιμος κάτοικος Αχαρνών (στην περιοχή της Λαθέας).
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός