Αξιέπαινη η προσπάθεια του Φιλοζωικού

Την ανάγκη να στηριχθεί η προσπάθεια που καταβάλλουν ο Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Σπύρος Κύκνας και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τόνισε ο επικεφαλής της κίνησης «Αχαρναί – Ενεργοί Πολίτες» Γιάννης Κασσαβός. Ο υποψήφιος Δήμαρχος, άκουσε τους προβληματισμούς των μελών του Φιλοζωικού, το απόγευμα του Σαββάτου, 10 Ιουλίου, σε γνωστό στέκι της πόλης και δήλωσε αλληλέγγυος στο έργο τους.
Ζήτησε μάλιστα να αποκτήσει την ιδιότητα του μέλους και το αίτημά του, έγινε ευχαρίστως αποδεκτό από τα μέλη του Δ.Σ. «Είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθεια που καταβάλουν, εθελοντικά, τα μέλη του Συλλόγου. Η φιλοζωία αποτελεί δείκτη Πολιτισμού για μια κοινωνία. Μάλιστα, η φροντίδα για τα αδέσποτα, προσφέρει πολύ μεγάλη υπηρεσία στο κοινωνικό σύνολο, καθώς όταν τα ζώα μένουν νηστικά και διψασμένα, μπορούν να γίνουν επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

Άλλωστε πριν από λίγους μήνες, γίναμε μάρτυρες του σοβαρού τραυματισμού δωδεκάχρονης, από επίθεση σκύλου. Ο Δήμος πρέπει να στηρίξει το έργο των αξιόλογων αυτών συμπολιτών μας, που αποδεικνύουν έμπρακτη ευαισθησία και κοινωνική υπευθυνότητα» κατέληξε ο Γιάννης Κασσαβός.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός