Με το Γιάννη Κασσαβό και η Γεωργία Παπαδοπούλου

Την υποψηφιότητα της Γεωργίας Παπαδοπούλου με το ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός. Παρουσιάζοντας τη νέα υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο είπε ότι είναι μια μαχητική νέα γυναίκα, που βρίσκει χρόνο μέσα από τις επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις να ασχοληθεί με τα κοινά, ως ταμίας του 4ου Δημοτικού Σχολείου και μέλος του Λαογραφικού Συλλόγου «Κόκκινος Μύλος».

Η Γεωργία διαθέτει ενέργεια και δυναμισμό και θα αποτελέσει επίλεκτο μέλος της δραστήριας γυναικείας ομάδας του συνδυασμού μας», τόνισε ο Γιάννης Κασσαβός.
Από την πλευρά της η Γεωργία Παπαδοπούλου τόνισε ότι η υποψηφιότητά της αποτελεί τη συνέχεια της ενασχόλησής της με τα κοινά. «Πιστεύω ότι η παράταξή μας θα δρομολογήσει μια νέα πορεία για την πόλη μας, βασισμένη στην αξιοκρατία και θα δώσει ίσες ευκαιρίες προς όλους», τόνισε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Γεωργία Παπαδοπούλου γεννήθηκε και κατοικεί στοκ Κόκκινο Μύλο. Ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στο επάγγελμα, έχει αναπτύξει αξιόλογη κοινωνική δράση, ως ταμίας στο 4ο Δημοτικό και ως μέλος του Λαογραφικού του Κόκκινου Μύλου. Είναι απόφοιτος του τμήματος οικονομίας και διοίκησης του Λυκείου και γνωρίζει αγγλικά και χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός