Ο Γιάννης Καλαμπόκης μεταξύ αυτών που υποδέχθηκαν τους Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη στις Αχαρνές

 Μια πολύ γνωστή φυσιογνωμία αντίκρισαν ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μεταξύ αυτών που τους υποδέχθηκαν σήμερα Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου, για τα επίσημα εγκαίνια του ανοικτού γηπέδου μπάσκετ ,που πρόσφερε στο Δήμο Αχαρνών, γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας: Το συμπαίκτη τους στην Εθνική Ομάδα Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος έχει φορέσει τα χρώματα του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου και φέτος το Ίκαρου Καλλιθέας.


Ο Γιάννης όχι μόνο είναι κάτοικος των Αχαρνών, αλλά είναι και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, με το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού. Μαθαίνοντας λοιπόν ότι πρόκειται να έλθουν στην πόλη οι φίλοι του, δεν έχασε την ευκαιρία να τους προϋπαντήσει.



Μέσα στον περιορισμένο χρόνο της εκδήλωσης αλλά και το ασφυκτικό πρέσιγκ των πιτσιρικάδων οι τρεις αθλητές βρήκαν καιρό να πουν τα δικά τους και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στις εκλογές. «Του εύχομαι να εκλεγεί γιατί και τα μισά να πετύχει στο Δήμο, από αυτά που έχει πετύχει στη ζωή και το γήπεδο, θα είναι πάρα πολλά», τόνισε ο Θοδωρής Παπαλουκάς. 



«Του εύχομαι κάθε επιτυχία γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί και νομίζω ότι με την παρουσία του μπορεί να προσφέρει στο Δήμο Αχαρνών», πρόσθεσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

ΛΕΖΑΝΤΕΣ

1. Ο Γιάννης Καλαμπόκης υποδέχθηκε τα φιλαράκια του, Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη στις Αχαρνές

2. Ο Γιάννης Καλαμπόκης υπέγραψε πολλά αυτόγραφα στα παιδιά που βρέθηκαν στα εγκαίνια
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός