Συνάντηση Κασσαβού με ειδικευμένο καθηγητή Πανεπιστημίου για τα αντιπλημμυρικά έργα

Συνάντηση με τον, ειδικό στα αντιπλημμυρικά έργα, καθηγητή Πανεπιστημίου Γιώργο Καραντούνια, ενόψει της σύνταξης του προγράμματος της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», είχε την περασμένη Tρίτη, 31 Αυγούστου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αχαρνών, με την αποχέτευση των υδάτων της βροχής. Όπως ανέφερε ο Γιάννης Κασσαβός, το ήδη έντονο πρόβλημα επιδεινώθηκε μετά την πυρκαγιά στην Πάρνηθα. Πρόσθεσε ακόμα ότι, παρά τις δεσμεύσεις της, η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα, έχοντας αρκεστεί στη διαφήμιση του RAINDROP, ενός πιλοτικού έργου μικρής εμβέλειας, που δεν μπορεί να δώσει λύση.
«Το πρόβλημα είναι τεράστιο, γιατί με κάθε νεροποντή κινδυνεύει η ζωή και η περιουσία των συμπολιτών μας, τόσο στο κεντρικό Μενίδι, όσο και στις Κάτω Αχαρνές και στον Κόκκινο Μύλο. Τα αντιπλημμυρικά έργα πρέπει να αποτελέσουν την προτεραιότητα του Δήμου Αχαρνών κι ελπίζουμε αυτό να γίνει κατανοητό από όλους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε, λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας, ο πολιτικός μηχανικός και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Μπάμπης Ζάχαρης.

ΛΕΖΑΝΤΑ
Ο Γιάννης Κασσαβός με τον καθηγητή Γιώργο Καραντούνια και τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Μπάμπη Ζάχαρη
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός