Να "προλάβουμε" το πρόγραμμα LIFE

Το θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος έθιξε για ακόμα μια φορά στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες» Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος ενημέρωσε τη Δημοτική Αρχή για το πρόγραμμα LIFE στο οποίο μπορεί να ενταχθεί ο Δήμος Αχαρνών.

Ο κ. Κασσαβός ενημέρωσε αναλυτικά για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα LIFE, το οποίο είναι για θέματα προστασίας και αναβάθμιση περιβάλλοντος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει τη βούληση να βοηθήσει προσωπικά για το καλό του Δήμου Αχαρνών στην κατεύθυνση αυτή.
Το εν λόγω επιδοτούμενο ευρωπαϊκό πρόγραμμα αφορά την προστασία και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος, τόσο στη μεταφορά τεχνογνωσίας όσο και στην εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών που έχουν εφαρμοστεί με επιτυχία σε άλλες περιοχές.
Μιλώντας, στο Δημοτικό Συμβούλιο, στο πλαίσιο των ανακοινώσεων ο κ. Κασσαβός δήλωσε τα εξής: "Είμαι διατεθειμένος να στηρίξω το Δήμο μου σε κάθε επίπεδο προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα LIFE ο Δήμος Αχαρνών. Θα είμαι συμπαραστάτης στη δημοτική αρχή και σε κάθε υπηρεσία προκειμένου να μπούμε στο πρόγραμμα. Βιαστείτε όμως, γιατί οι προτάσεις υποβάλλονται μέχρι τις 18 Ιουλίου"
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός