Ανοιχτή Διαβούλευση: Η πόλη που θέλουμε!


Η εκπόνηση του Προγράμματος,  είναι για την παράταξη ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες μια πράξη ευθύνης. Στόχος μας είναι να συντάξουμε και να παρουσιάσουμε στους συμπολίτες μας ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο Πρόγραμμα και όχι  αέναες σκέψεις και κενολογίες. Για το λόγο αυτό και παραμένοντας πάντα πιστοί στις αρχές της Δημοκρατίας και του Διαλόγου, η παράταξη ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες εγκαινιάζει την  Ανοιχτή Διαβούλευση μέσω της ιστοσελίδας (www.kassavos.gr).

Οι συμπολίτες μας μπορούν να εγγραφούν  στη σελίδα Ανοιχτού Διαλόγου (Forum) και να καταθέσουν  τις απόψεις και προτάσεις τους για την πόλη, στις θεματικές ενότητες: Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα, Μαζικός Αθλητισμός, Παιδεία και Πολιτισμός, Περιβαλλοντολογικό σχέδιο, Οικονομική διαχείριση, Ανοιχτή διακυβέρνηση, Χωροταξία, Καθαριότητα.

Πέραν της σελίδας Ανοιχτού Διαλόγου (Forum) θα αναρτηθούν ειδικά ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια και δημοσκοπικά εργαλεία, ενώ έχει δημιουργηθεί ειδικός λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου diavouleysi@kassavos.gr στον οι πολίτες στων Αχαρνών μπορούν να στέλνουν προτάσεις τους.

Με αφορμή την έναρξη της Ανοιχτής Διαβούλευσης από την παράταξη ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών δήλωσε:

"Καλούμε όλους τους πολίτες των Αχαρνών να συμμετάσχουν μαζικά στην Ανοιχτή Διαβούλευση, ώστε να ακουστεί η φωνή και να καταγραφεί η σκέψη, όλων.  Βασική μας επιδίωξη είναι,  η πρόταση που θα παρουσιάσουμε στον Αχαρναϊκό λαό, να στηρίζεται στις ανάγκες των δημοτών και όχι σε εισηγήσεις κονσέρβα και γενικότητες".
.


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός