Ευχές με τους εργαζομένους στην καθαριότητα του Δήμου αντάλλαξε ο Γιάννης Κασσαβός.

Τους εργαζόμενους στον τομέα Καθαριότητας στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αχαρνών, επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ- Ενεργοί Πολίτες, κ. Γιάννης Κασσαβός, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης.

Ο Γιάννης Κασσαβός και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες αντάλλαξαν ευχές με τους εργαζομένους, που υπηρετούν σε έναν από τους πιο νευραλγικούς τομείς του Δήμου μας, αυτόν της καθαριότητας.

Το αμαξοστάσιο του Δήμου Αχαρνών, αποτελεί τη βάση των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών.Οι εργαζόμενοι "πιάνουν" δουλειά από τις πρώτες πρωινές ώρες και με τα περιορισμένα μέσα που διαθέτουν αλλά και την ατελή υποστήριξη από τη δημοτική αρχή, παράγουν ουσιαστικό έργο.

Παρ' όλο το γιορτινό κλίμα της συνάντησης, οι εργαζόμενοι δεν έχασαν την ευκαιρία να κοινοποιήσουν προς τον επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες κ. Γιάννη Κασσαβό, τα προβλήματα που αφορούν την υπηρεσία τους.

 Η έλλειψη προσωπικού και η δυσχερής προμήθεια ανταλλακτικών για οχήματα και μηχανήματα είναι ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων στην καθαριότητα. Σημαντικό είναι επίσης το ζήτημα της έγκαιρης καταβολής των δεδουλευμένων, σε αργίες .

Με αφορμή την επίσκεψη στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αχαρνών ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες κ. Γιάννης Κασσαβός ανέφερε σχετικά:

"Για την παράταξης μας, οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου αποτελούν πρώτη προτεραιότητα. Η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών δεν επιτυγχάνεται μόνο από το τη φιλότιμη προσπάθεια των εργαζομένων.
Τα θέματα υλικοτεχνικών υποδομών που σχετίζονται με τις υπηρεσίες καθαριότητες πρέπει να επιλύονται άμεσα. Οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου πρέπει να λειτουργούν υπό καθεστώς εργασιακής ασφάλειας, πλήρους συνεργασίας και διαρκούς υποστήριξης".

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός