Συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Αχαρνών κ. Κασσαβού με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Αθηναγόρα

Κατά την εορταστική περίοδο ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες και υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, είχαν την τιμή να συναντηθούν με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών & Πετρουπόλεως κ Αθηναγόρα.
Ο Γιάννης Κασσαβός πέραν των ευχών που αντάλλαξε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ Αθηναγόρα, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας και ιδιαίτερα για τις δράσεις και πρωτοβουλίες στήριξης των συμπολιτών μας στις Αχαρνές.
Η παράταξη ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες, διαχρονικά έχει προβεί σε μεμονωμένες ή και οργανωμένες δράσεις στήριξης των συμπολιτών μας, καθώς τόσο κ. Κασσαβός, όσο και τα μέλη της παράταξης, έρχονται καθημερινά σε επαφή με περιστατικά που χρήζουν, ενίσχυσης και βοήθειας.
Ο θεσμικός ρόλος της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες, αλλά και η ευαισθησία των μελών και φίλων της παράταξης, δίνουν τη δυνατότητα στήριξης των συμπολιτών μας, η οποία εκφράζεται είτε μέσω της προσφοράς τροφίμων, είτε με την προώθηση περιστατικών προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Με αφορμή την επίσκεψη στον Ποιμενάρχη μας ο επικεφαλής της Παράταξης ΑχαρΝΑΙ- Ενεργοί Πολίτες κ. Γιάννης Κασσαβός ανέφερε σχετικά:
"Πιστεύουμε ότι καθήκον και υποχρέωση όλων μας είναι να συμβάλλουμε περισσότερο στην ανάδειξη και υποστήριξη του έργου της Μητρόπολης καθώς και την από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών και προώθησης δράσεων στήριξης των πολιτών ιδιαίτερα αυτών που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα."
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός