Προεκλογικό πυροτέχνημα η χρηματοδότηση της αποχέτευσης στον Κόκκινο Μύλο


Προεκλογικό πυροτέχνημα αποτελούν τα περί χρηματοδότησης, από την Περιφέρεια Αττικής, του έργου αποχέτευσης ακαθάρτων, ανατολικά της οδού Φιλαδελφείας. Η χρηματοδότηση δεν έχει εγκριθεί από κανένα όργανο της Περιφέρειας Αττικής κι οι σχετικές δηλώσεις αποτελούν, απλώς, εκδήλωση καλών προθέσεων. Άλλωστε το έργο δεν είναι ώριμο για χρηματοδότηση, όπως προέκυψε κι από την πρόσφατη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Κόκκινου Μύλου.

Η αποχέτευση στη συγκεκριμένη περιοχή είναι πολύ σοβαρό θέμα και δεν προσφέρεται για προεκλογική εκμετάλλευση. Άλλωστε, μετά από τριάμιση χρόνια, καταλαβαίνει κανείς πολύ εύκολα τι έχει συμβεί και κυρίως τι δεν έχει συμβεί.

Κι εν προκειμένω, η αλήθεια είναι ότι το έργο δεν έχει καν δρομολογηθεί.
Η δημοτική παράταξη "ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες" και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός δεσμεύονται, ως αυριανή διοίκηση του Δήμου, ότι το έργο της αποχέτευσης θα αποτελέσει προτεραιότητα, για να δοθεί τέλος στην τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί, ανατολικά της οδού Φιλαδελφείας. Κι αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν για την αγωνιστικότητά τους του κατοίκους του Κόκκινου Μύλου, αλλά και τη Δημοτική Σύμβουλο και υποψήφια του συνδυασμού μας Εύη Παντελιά, που διακρίθηκε για τη συνέπειά της απέναντι στους συμπολίτες της. Καθώς και το Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξής μας, Παναγιώτη Πολυμενέα που δεν κουράστηκε, να διεκδικεί, στα τριάμιση προηγούμενα χρόνια, από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, τη λύση του μεγάλου αυτού προβλήματος που ταλανίζει τους κατοίκους του Κόκκινου Μύλου.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός