Συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου "Θεσσαλών"

 Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό συνάντησαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Θεσσαλών .

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα στο εκλογικό κέντρο της Παράταξης "ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες" παραβρέθηκαν και υποψήφιου δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβός και οι υποψήφιοι της παράταξης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το ΔΣ του Συλλόγου Θεσσαλών για τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως είναι η πληρότητα του χώρου του στεγάζετε ο σύλλογος, τα υποστηρικτικά υλικά των εκδηλώσεων οι στολές – φορεσιές των χορευτικών τμημάτων κ.ά.

Ο Γιάννης Κασσαβός άκουσε με προσοχή και κατέγραψε τα θέματα που έθεσε το Δ.Σ. του Συλλόγου Θεσσαλών και δήλωσε σχετικά:
"Ο ρόλος των Θεσσαλών στη πόλη μας σε θέματα της Λαογραφίας και Πολιτισμού είναι διακριτός και ουσιώδης. Ο Δήμος μας είναι τεράστιος με ποικιλόμορφα πληθυσμιακά χαρακτηριστικά και η Δημοτική Αρχή οφείλει να συμπαρίσταται και να στηρίζει τις προσπάθειες των Πολιτιστικών Συλλόγων που μεταλαμπαδεύουν, την ιστορία , τα ήθη και τα έθιμα του τόπου τους. Τέτοιοι Σύλλογοι παράγουν Πολιτισμό. Αποτελεί για εμάς δέσμευση, η υποστήριξη τέτοιων προσπαθειών"




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός