Δοξολογία για τον ερχομό του νέου έτους

Δοξολογία για τον ερχομό του Νέου Έτους πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βλασίου.Μετά την δοξολογία που χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κκ Αθηναγόρας ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας την οποία έκοψε μαζί με τον Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός για το νέο έτος ευχήθηκε "Υγεία, οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο. Να είμαστε όλοι καλά, να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες με αξιοπρέπεια, κοινωνική αλληλεγγύη και δύναμη. Το 2015 να είναι για όλους μας και για τον Δήμο μας μία χρονιά ανάκαμψης και δημιουργίας. Καλή χρονιά σε όλους μας."
Το παρών στην δοξολογία έδωσαν μεταξύ πλήθους πιστών η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, οι Βουλευτές κκ. Βλάχος, Μπούρας, Οικονόμου, Μητρόπουλος, ο Υποπτέραρχος κ. Τσαλίκης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Αναστάσιος Χίος, Θεόδωρος Συρινίδης, Ελένη Σαχσανίδου, Παναγιώτης Πολυμενέας, ο Πρόεδρος ΔΗΦΑ κ. Δασκαλάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Πεδιαδίτης, Ρούσσας, Ντούρος, Βρεττός, Αναγνωστόπουλος, Λαζάρου.
Μετά το πέρας της δοξολογίας η Φιλαρμονική του Δήμου Αχαρνών υπό την καθοδήγηση του Αντώνη Αμπαρτζάκη έπαιξε πρωτοχρονιάτικα τραγούδια δίνοντας έναν εορταστικό τόνο στην κεντρική πλατεία των Αχαρνών.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός