Πρωτοβουλία για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας προανήγγειλε ο Δήμαρχος Γ. Κασσαβός στην πίτα του Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου

Ευχές για μία δημιουργική χρονιά αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Κασσαβός με τον Αιδεσιμότατο Κωνσταντίνο Πρίμπα και το εκκλησίασμα του Ιερού Ναού Αγ. Δημήτριου, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Ο Δήμαρχος κ Κασσαβός απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους, τόνισε: «Η καταπολέμηση της εγκληματικότητας αποτελεί πρώτη προτεραιότητά μας για το 2015. Από την ανάληψη της Δημοτικής Αρχής από τον περασμένο Σεπτέμβριο, εντείναμε τις προσπάθειές μας σ’ αυτή την κατεύθυνση και πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δρομολόγηση Μνημονίου συνεργασίας του Δήμου Αχαρνών με το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Η έγκριση του μνημονίου συνεργασίας αποτελεί άλλωστε το πρώτο θέμα του πρώτου δημοτικού συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13/01/2015, ώστε η εγκληματικότητα στον Δήμο μας να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και με έργα και να μην μένει μόνο στα λόγια».
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός