Κοντά στα μέλη της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος ο Δήμαρχος Αχαρνών Γ. Κασσαβός

Τα μέλη της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος υποδέχτηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αχαρνών ο Δήμαρχος κ Γιάννης Κασσαβός. Δραστήρια και ευαισθητοποιημένα για τα τεκταινόμενα στην πόλη μας, τα μέλη της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος συζήτησαν με τον Δήμαρχο μία σειρά από σοβαρά ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών, ειδικά σε ότι αφορά την αναβάθμιση της θέσης της γυναίκας στην τοπική κοινωνία
Ο κ Γ. Κασσαβός στάθηκε ιδιαίτερα στο πλούσιο έργο της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος, αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και δεσμεύτηκε να συνδράμει την Ένωση στις εκδηλώσεις και τις διοργανώσεις τους.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος κ Κασσαβός απευθυνόμενος στην Πρόεδρο κ. Λίτσα Αλεξάνδρου – Πανά και στα μέλη που παρευρέθηκαν κκ. Παμουκτσόγλου, Θεοδώρου, Χαϊνταρλή και Γαλιατσάτου τόνισε:
"Ο ρόλος της γυναίκας είναι πολύ σημαντικός στις σύγχρονες κοινωνίες. Η Ένωση Γυναικών Ελλάδος με το πλούσιο έργο της, έχει συμβάλλει καθοριστικά τόσο στην εξάλειψη των διακρίσεων κατά των γυναικών, όσο και στην αναβάθμιση της πολιτιστικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας. Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε αρωγοί στο έργο τους, στηρίζοντας τις προσπάθειές τους".
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός