Με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά Σεβασμιότατο Δαμιανό στην εκδήλωση του Ελληνικού Συνδέσμου Παναγίου Τάφου ο Δήμαρχος Αχαρνών Γ. Κασσαβός

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ελληνικού Συνδέσμου Παναγίου Τάφου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός. Τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο CARAVEL το Σαββάτο 7/2/15, ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Σινά Σεβασμιότατος Δαμιανός και ο Οσιότατος Γέροντας Παύλος. 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την χορωδία Γυναικών Αγίας Παρασκευής, ενώ με λαμπαδηφορία πραγματοποιήθηκε η είσοδος της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η μικρή χορευτική ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών καταχειροκροτήθηκε στην παρουσίαση του προγράμματός της, που περιλάμβανε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από τη Μυτιλήνη και τη Χίο. 
Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Συνδέσμου Παναγίου Τάφου, εκφράζοντας την ευχή ο Σύνδεσμος να συνεχίσει το πλούσιο έργο του για να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των Ελλήνων Ορθοδόξων για τους Αγίους Τόπους.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο κ Κασσαβός συνεχάρη θερμά την Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων κα Νίτσα Βαρελά, το Διοικητικό Συμβούλιο και τον υπεύθυνο χοροδιδάσκαλο κ. Σπύρο Βαρελά για την άψογη παρουσία τους στην εκδήλωση.
Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών & Ανθρώπινου Δυναμικού κ Αναστάσιος Χίος και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α. κ Γιώργος Δασκαλάκης.














© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός