Σοφόκλεια 2015 - Παρουσίαση του Προγράμματος

Ένα ταξίδι στον Πολιτισμό και την Τέχνη υπόσχονται στο κοινό τα «ΣΟΦΟΚΛΕΙΑ 2015», στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματός τους που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών την Τρίτη 25 Αυγούστου 2015 από τον κ. Δευκαλίων Κόμη που έχει την ευθύνη της καλλιτεχνικής επιμέλειας του Φεστιβάλ. Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν εκπροσωπώντας μέρος των παραστάσεων που θα πραγματοποιηθούν οι ηθοποιοί Χάρης Ρώμας, Τάσος Νούσιας, Ελένη Φιλίνη και Κώστας Βενετσιάνος.

Το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΣΟΦΟΚΛΕΙΑ 2015» που διοργανώνει για τον Δήμο Αχαρνών η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗΚΕΑ) είναι πολυσυλλεκτικό, περιλαμβάνοντας θεατρικές παραστάσεις από αρχαίο δράμα έως σύγχρονα θεατρικά έργα, μουσικές συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις. Στόχος των εκδηλώσεων είναι να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό θεατή, και να προσφέρουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό θέαμα, προσκαλώντας θεατές από όλη την Αττική για να το επισκεφθούν.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: «Ο τόπος μας διαθέτει μία μεγάλη ιστορία και μία πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Επιθυμία όλων μας είναι να διαφυλάξουμε αυτή την πολιτιστική κληρονομιά και να τη μεταδώσουμε στα παιδιά μας. Από τον πρώτο κιόλας χρόνο που ξεκίνησαν τα ΣΟΦΟΚΛΕΙΑ, στόχος μας ήταν να αποτελέσουν μία γέφυρα πολιτισμού που θα ενώνει το χθες με το σήμερα, φιλοξενώντας παραστάσεις, μουσικές συναυλίες και θεατρικά σχήματα από όλη την Ελλάδα.

Και ταυτόχρονα να μπολιάσουμε το Φεστιβάλ μας με νέα στοιχεία, να αναδείξουμε το ταλέντο και τη δυναμική των ανθρώπων μας. Γιατί ένας τόπος που παράγει πολιτισμό, είναι ένας ζωντανός τόπος, με προοπτική για το αύριο. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Μαρία Ναυροζίδου για την καλή συνεργασία μας και την προσπάθεια που έγινε απ’ όλους τους εργαζόμενους της ΔΗ.Κ.Ε.Α. ώστε να είναι τα πάντα έτοιμα και να υποδεχτούν τον κόσμο
»

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός