Ο Αθλητισμός στο επίκεντρο της συνάντησης με τον Σπύρο Πάντζα

Ο Αθλητισμός και η αντιμετώπιση παρεμφερών προβλημάτων συζητήθηκαν εκτενώς στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών με τον κ Σπύρο Πάντζα, Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής.


Ο Δήμαρχος κ Κασσαβός ενημέρωσε εκτενώς τον κ Πάντζα για την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αχαρνών, τις σοβαρές ελλείψεις στις υποδομές αλλά και τις επισκευές που χρειάζονται άμεσα να γίνουν. Ακόμα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού και την ανάγκη άμεσης λειτουργίας τους προς όφελος των δημοτών και των κατοίκων του Δήμου Αχαρνών.

Ο Δήμαρχος αναφερόμενος και στην κοινωνική διάσταση του αθλητισμού, τόνισε πώς: «Στον Δήμο Αχαρνών με τις μεγάλες οικονομικές – κοινωνικές ανισότητες, ο Αθλητισμός ενώνει νέους ανθρώπους από διαφορετικές κοινωνικές ομάδες, τους βοηθά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις τους, ενώ αποτελεί μία υγιή εναλλακτική πρόταση δημιουργικής απασχόλησης του ελεύθερου χρόνου τους. Στόχος μας, οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις να αποτελούν μία ασφαλή και αξιοπρεπή εναλλακτική πρόταση άθλησης για όλους τους δημότες και τους κατοίκους μας».


Από την πλευρά του, ο κ Πάντζας δεσμεύθηκε πως θα δει με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα ζητήθηκαν που του τέθηκαν, υπογραμμίζοντας και εκείνος με τη σειρά του τη σημασία να ενισχυθεί ο Αθλητισμός ιδιαίτερα στον Δήμο Αχαρνών που έχει τόσο υψηλό ποσοστό νέων ανθρώπων.
Στην προγραμματισμένη συνάντηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αχαρνών, συμμετείχε επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς κ Στάθης Τοπαλίδης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ Θανάσης Κατσιγιάννης.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός