Ημερίδα της Κοινωνικής Πολιτικής για την Υπέρταση


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα: «Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής για την υπέρταση» που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι.

Δεκάδες μέλη του 2ου ΚΑΠΗ Αχαρνών στην συνοικία του Αγ. Πέτρου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και με προσοχή παρακολούθησαν την ενδιαφέρουσα ομιλία του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής και Υπεύθυνου Ιατρείου Υπέρτασης κ. Πέτρου Καλογερόπουλου. Ο κ. Καλογερόπουλος έδωσε συμβουλές στους ηλικιωμένους για τον τρόπο διαχείρισης της υπέρτασης, αλλά και πρόληψης ώστε να κάνει την εμφάνισή της σε όσο μεγαλύτερη ηλικία γίνεται.



Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ελένη Σαχσανίδη παρακολούθησε μαζί με της Επισκέπτριες Υγείας κκ. Μπελή Αναστασία και Γεωργοσοπούλου Σοφία την Ημερίδα και δήλωσε ικανοποιημένη με την μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Μάλιστα δεσμεύτηκε πως παρόμοιες Ημερίδες υγείας θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών με στόχο την ενημέρωση των ηλικιωμένων σε διάφορα ζητήματα υγείας που τους απασχολούν.











© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός