Στην τελετή παράδοσης - ανάληψης του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ

Στην τελετή παράδοσης – ανάληψης των καθηκόντων του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Αμυγδαλέζα παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός.

Παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας ανέλαβε την Ηγεσία του Σώματος από τον απερχόμενο Αρχηγό, Στρατηγό ΕΛ.ΑΣ ε.α. Δημήτριο Τσακνάκη.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε δοξολογία, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρας, συνεπικουρούμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη - Υποστράτηγο ε.α. Νεκτάριο Κιούλο και τον Αιδεσιμότατο – Υποστράτηγο ε.α. Ιωάννη Κοκκώνη.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παρέλαση των τμημάτων των Δοκίμων Υπαστυνόμων.

Κατά την δεξίωση ο Δήμαρχος συνεχάρη το νέο Αρχηγό κ. Τσουβάλα, του ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που καλείται να υπηρετήσει ενώ ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχαν όλους αυτούς τους μήνες και τον απερχόμενο Αρχηγό κ. Τσακνάκη.

Στην τελετή παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο βουλευτής Β’ Αθηνών Χρήστος Κατσώτης, ως εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του Κ.Κ.Ε., o βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας ως εκπρόσωπος του Προέδρου του κόμματος «Το Ποτάμι», ο βουλευτής Αττικής Κωνσταντίνος Κατσίκης ως εκπρόσωπος του Προέδρου του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου και ο Δήμαρχος Αχαρνών Ιωάννης Κασσαβός.

Επίσης, παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης, ο υποδιοικητής της Ε.Υ.Π. Ιωάννης Λιούκας και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕ.ΜΕ.Α. Μιχαήλ Τσινισιζέλης.

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας, παρέστησαν ο Υπαρχηγός του Σώματος Αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, η Προϊσταμένη Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Αριστείδης Ανδρικόπουλος, καθώς και άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επιπλέον, παρέστησαν ο Επιτελάρχης Γ.Ε.ΕΘ.Α. Υποστράτηγος Ιωάννης Παπαθεοδοσίου, ως εκπρόσωπος Αρχηγού Γ.Ε.Ε.Θ.Α., ο Υποστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος, ως εκπρόσωπος Αρχηγού Γ.Ε.Σ., ο Υποναύαρχος Αθανάσιος Νασόπουλος Π.Ν., ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Γ.Ε.Ν., ο Αρχηγός του Γ.Ε.Α. Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης,ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Ιωάννης Καρατζιάς και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Σταμάτης Ράπτης.

Παράλληλα, την τελετή τίμησαν με τη παρουσία τους εκπρόσωποι δικαστικών και εισαγγελικών Αρχών, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επίτιμοι Αρχηγοί του Σώματος και Ανώτατοι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών Φορέων και Ενώσεων, υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς και αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.










© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός