Αποκριάτικο ξεφάντωμα στον Δήμο Αχαρνών

Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές, διασκέδασαν στην κεντρική πλατεία Αχαρνών με το αποκριάτικο γλέντι που "έστησε" η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών.
Η πλατεία των Αχαρνών γέμισε από το πρωί με κόσμο και η εορταστική ατμόσφαιρα "κράτησε" μέχρι αργά το μεσημέρι.

Το ξεκίνημα των εκδηλώσεων έγινε με τη Φιλαρμονική του Δήμου Αχαρνών και την καρναβαλική παρέλαση από την πλατεία Αγίου Νικολάου στην κεντρική πλατεία Αχαρνών.
Στη συνέχεια το Θεατρικό εργαστήρι και τα τμήματα χορού της ΔΗΚΕΑ παρουσίασαν αποκριάτικα μουσικοθεατρικά σκετς, αποσπώντας το χειροκρότημα όλων όσων βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία και ανεβάζοντας τους ρυθμούς της διασκέδασης. Τη σκυτάλη της διασκέδασης πήρε η ομάδα των ανιματερ η οποία ξεσήκωσε τα μικρά παιδιά με χορό και δραστηριότητες.
Καθ' όλη τη διάρκεια των μουσικοθεατρικών σκετς, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεδώσουν στο φουσκωτό που είχε στηθεί στην πλατεία, να επισκεφτούν το περίπτερο του face painting ή να φτιάξουν μάσκες στο περίπτερο δημιουργικής απασχόλησης υπό την καθοδήγηση των δασκάλων των εικαστικών τμημάτων της ΔΗΚΕΑ. Τις εντυπώσεις "έκλεψε" το περίπτερο της έκθεσης Βενετσιάνικης μάσκας, με εντυπωσιακές δημιουργίες.
Κέφι και χορούς είχαμε και από τους πιο μεγάλους καρναβαλιστές πολλοί από τους οποίους δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν και να κεραστούν στο πλούσιο τραπέζι, με μεζέδες, κρασί και τσίπουρο, που είχε στηθεί.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός