Ημερίδα για το ρόλο της διατροφής στη ρύθμιση χρόνιων παθήσεων

Για τον τρόπο που η διατροφή μπορεί να επηρεάσει ή/και να ρυθμίσει χρόνιες παθήσεις, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τα μέλη των ΚΑΠΗ και όσοι παρακολούθησαν την ημερίδα με θέμα "Προτάσεις και ιδέες διατροφής για την καλή ρύθμιση χρόνιων παθήσεων" που πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ της Αυλίζας.

Η ημερίδα διοργανώθηκε ύστερα από συνεργασία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών και της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών.
Ομιλήτρια στην ημερίδα ήταν η Γενική Ιατρός κα Αμαλία Παρούση, η οποία ασχολείται με την Πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη, χρησιμοποιώντας σαν όπλο θεραπείας εκτός από την κλασική φαρμακευτική ιατρική και τον βελονισμό.
Η γιατρός κα Παρούση έδωσε χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές διατροφής για συγκεκριμένες χρόνιες παθήσεις, ενώ μετά το πέρας της ομιλίας πραγματοποιήθηκαν στους παρευρισκόμενους εξετάσεις, μέτρησης οστικής πυκνότητας και χοληστερίνης.

Στην ημερίδα παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Ελένη Σαχσανίδη και ο πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης, οι οποίοι τόνισαν ότι, είτε σε ημερίδες ενημέρωσης, είτε σε κοινωνικές δράσεις, είτε σε ό,τι αφορά την υποστήριξη του κοινωνικού συνόλου, η συνεργασία όλων των κοινωνικών δομών του Δήμου Αχαρνών θα κάνει αυτές τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες πιο επωφελείς και πιο αποτελεσματικές.


 


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός