Tον πρόεδρο του ''Χαμόγελου του παιδιού'' κ. Κων/νο Γιαννόπουλο βράβευσε ο Δήμαρχος Αχαρνών


Τον ιδρυτή και πρόεδρο του "Χαμόγελου του παιδιού" κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο τίμησε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών την Τρίτη 31 Μαΐου 2016, σε μια βραδιά που προκάλεσε αμέτρητα συναισθήματα.
Η βραδιά ξεκίνησε με τη βράβευση της "dream team" της "Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων", η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 60 ομάδες από όλη την Ελλάδα, στους πανελλήνιους αγώνες γενικής γυμναστικής Cosmogym Contest 2015. Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός βράβευσε τις 21 αθλήτριες της "Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων" καθώς και την προπονήτρια - χορογράφο και καθηγήτρια φυσικής αγωγής Ολυμπία Δραγούνη.
Νωρίτερα τα κορίτσια της "Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων" έκαναν μια μικρή αλλά εντυπωσιακή επίδειξη των δυνατοτήτων τους και του υψηλού επιπέδου κινητικής και καλλιτεχνικής έκφρασης που διατηρούν, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.
Στη συνέχεια τα παιδιά από τον παιδικό σταθμό Θρακομακεδόνων έδειξαν… τις δικές τους ικανότητες στο χορό και καταχειροκροτήθηκαν για τις όμορφες χορογραφίες.
Ακολούθησε ένα σύντομο ιστορικό για την δημιουργία και την εξέλιξη του εθελοντικού οργανισμού "Το χαμόγελο του Παιδιού" και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός τίμησε τον ιδρυτή και πρόεδρο του "Χαμόγελου του παιδιού" κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο για την άοκνη και ανιδιοτελή προσφορά του στα παιδιά.
Ο κ. Κασσαβός στην ομιλία του ανέφερε ότι το "Χαμόγελο του Παιδιού" είναι ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς στη χώρα μας που έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών στην 20ετή και πλέον λειτουργία του, αναφέροντας μεταξύ άλλων:
"Χωρίς τους εθελοντές τους εργαζόμενους και τους υποστηρικτές, το "Χαμόγελο του παιδιού" δεν να είχε γίνει αυτό που όλοι μας γνωρίζουμε. Ωστόσο χωρίς το όραμα και την ψυχή του Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου είναι βέβαιο ότι το "Χαμόγελο του Παιδιού" δεν θα υπήρχε με αυτή τη μορφή.
Σήμερα δεν τιμούμε ένα πρόσωπο. Σήμερα τιμούμε ανθρώπινες αρετές και αξίες, που για κάποιο θεάρεστο λόγο έχουν συσσωρευτεί σε ένα πρόσωπο.
Τιμούμε την ανθρωπιά, το θάρρος, το σθένος, την ακούραστη και διαρκή προσφορά, την καλοσύνη, την αρετή, την ανιδιοτέλεια.
Τιμούμε το χαμόγελο του ανθρώπου που χάρη σε αυτό πολλά παιδιά έχουν αποκτήσει εκ νέου ή έχουν διατηρήσει το χαμόγελό τους.
"
Κλείνοντας ο Δήμαρχος Αχαρνών ανέφερε προς τον κ. Γιαννόπουλο ότι μεταφέρει το "ευχαριστώ" μιας ολόκληρης πόλης και όλων των κατοίκων του Δήμου Αχαρνών.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του "Χαμόγελου του παιδιού" κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους δημότες του Δήμου Αχαρνών και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να ακολουθήσουν τον δρόμο της συνεισφοράς και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο και ιδίως στα παιδιά, μέσα από απλές καθημερινές ενέργειες και πράξεις.

Τα παιδιά από τον παιδικό σταθμό Θρακομακεδόνων "έκλεισαν" τη βραδιά με τον ιδανικότερο τρόπο. Μαζεύτηκαν γύρω γύρω από τον κ. Γιαννόπουλο και κάθε παιδί, του πρόσφερε από ένα τριαντάφυλλο.















© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός