Αποκομιδή κλαδιών και ξερών χόρτων στους Θρακομακεδόνες

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία επιχείρηση αποκομιδής κλαδιών και ξερών χόρτων στην περιοχή των Θρακομακεδόνων από τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών.
Ενισχυμένο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών με τη συνδρομή οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Αχαρνών προχωρά σε διευρυμένη επιχείρηση αποκομιδής κλαδιών και ξερών χόρτων στους Θρακομακεδόνες.

Λόγω των ειδικών χαρακτηριστικών της περιοχής των Θρακομακεδόνων κρίθηκε αναγκαία η ενισχυμένη αποκομιδή κλαδιών και ξερών χόρτων για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιών.
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών κ. Θεόδωρος Συρινίδης κάνει έκκληση προς τους κατοίκους του Δήμου Αχαρνών και ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων του Δήμου Αχαρνών, να προβαίνουν σε συνεννόηση με την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών πριν προχωρήσουν στην απόθεση ξερών χόρτων και κλαδιών.
Η ενισχυμένη επιχείρηση αποκομιδής κλαδιών και ξερών χόρτων στην περιοχή των Θρακομακεδόνων θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες με τακτική και έκτακτη αποκομιδή κλαδιών και ξερών χόρτων.












© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός