Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Δήμαρχος Αχαρνών για το Σύμφωνο Συνεργασίας με την ΕΛ.ΑΣ


Συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα για το Σύμφωνο Συνεργασίας που έχει υπογράψει ο Δήμος Αχαρνών με την ΕΛ.ΑΣ.
Βάσει του Συμφώνου Συνεργασίας, αναγνωρίζεται η ιδιοκτησία του Δήμου Αχαρνών σε πάνω από 2,5 χιλιάδες στρέμματα στην περιοχή της Αμυγδαλέζας, εκ των οποίων η Ελληνική Αστυνομία καταλαμβάνει σχεδόν τα 363 στρέμματα και καθορίζει μίσθωμα για τη χρήση του ακινήτου εντός της περιοχής.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι το Σύμφωνο Συνεργασίας θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία ενός πρότυπου Αστυνομικού τμήματος στην περιοχή της Αυλίζας, ώστε να εξασφαλίζεται η διαρκής και αποτελεσματική αστυνόμευση, η πάταξη της παραβατικότητας και η καταπολέμηση της εγκληματικότητας στο Δήμο Αχαρνών.
Η συνάντηση αφορούσε τα νομικά ζητήματα που σχετίζονται με την εφαρμογή του Συμφώνου Συνεργασίας, καθώς είναι η πρώτη φορά που Ελληνικό Δημόσιο αναγνωρίζει τις προαναφερόμενες αξιώσεις του Δήμου Αχαρνών στην περιοχή της Αμυγδαλέζας.
Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, η νομική σύμβουλος του Δήμου Αχαρνών κ. Αντωνία Δημητρακοπούλου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών κ. Παναγιώτης Πολυμενέας με την ιδιότητα του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας και Εγκληματικότητας - Κοινωνικής Παρέμβασης.




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός