Εντυπωσιακή και συγκινητική η καλοκαιρινή γιορτή της ΑΡΩΓΗΣ


Με μια εντυπωσιακή και συγκινητική γιορτή, ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική χρονιά στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών ΑΡΩΓΗ. Τα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ έδωσαν μια εξαιρετική παράσταση στην αυλή του κέντρου, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού, των βουλευτών Περιφέρειας Αττικής, κ. Γιάννη Δέδε και κας Εύης Χριστοφιλοπούλου και του Υποδιοικητή της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας κ. Γιάννης Ρούγκου.

Ο πρόεδρος του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών ΑΡΩΓΗ κ. Νίκος Γκασούκας και η πρόεδρος του Συλλόγου ΑΡΩΓΗ κα Βίκυ Έλλιοττ καλωσόρισαν το μεγάλο πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε στην καλοκαιρινή γιορτή της ΑΡΩΓΗΣ, ενημέρωσαν για τις δράσεις, τις δραστηριότητες και τους στόχους της ΑΡΩΓΗΣ και ευχαρίστησαν τον Δήμο Αχαρνών για την υποστήριξη των υποδομών και των εκπαιδευτικών δράσεων του κέντρου.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, στη σύντομη ομιλία του εξήρε το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους στην ΑΡΩΓΗΣ που εδώ και σχεδόν δυο χρόνια έχουν καταφέρει πολλά, καθώς οι δράσεις και οι δραστηριότητες της ΑΡΩΓΗΣ ξεπερνούν τα διοικητικά όρια του Δήμου Αχαρνών δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

"Σε κάθε επίσκεψη μου στην ΑΡΩΓΗ αισθάνομαι μεγάλη χαρά και "γεμίζω" από την αγάπη των παιδιών. Σε αυτά τα συναισθήματα προστίθεται και η υπερηφάνεια για αυτά τα παιδιά, κάθε φορά που τα συναντώ σε κάποια από τις εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών, όπου τα παιδιά συμμετέχουν με ενθουσιασμό.

Είμαστε υπερήφανοι που η ΑΡΩΓΗ όχι απλά συνεχίζει τη λειτουργία της αλλά θέτει στόχους και εφαρμόζει καινοτόμα προγράμματα, τη στιγμή που αντίστοιχα κέντρα στην Αττική και εκτός Αττικής έχουν ανυπέρβλητα προβλήματα λειτουργίας
"

Στη συνέχεια ο κ. Κασσαβός επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη που αφορά το Βαμβακάρειο Ίδρυμα, καθώς ανακοίνωσε ότι κατατέθηκε η αίτηση Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας του Βαμβακάρειου Ιδρύματος. Μια εξέλιξη που βγάζει το Βαμβακάρειο Ίδρυμα από το γραφειοκρατικό τέλμα πολλών ετών και δίνει προοπτική ώστε το ίδρυμα επιτέλους να λειτουργήσει. Κλείνοντας ευχήθηκε η επόμενη καλοκαιρινή γιορτή της ΑΡΩΓΗΣ να πραγματοποιηθεί στο Βαμβακάρειο Ίδρυμα.

Μετά το πέρας της γιορτής των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ, ακολούθησε κέρασμα στους παρευρισκόμενους υπό τους ήχους της χορωδίας και ορχήστρας της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ).

Στην καλοκαιρινή γιορτή της ΑΡΩΓΗΣ παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αχαρνών, Παιδείας, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Ευστάθιος Τοπαλίδης, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θεόδωρος Συρινίδης και Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Σιδηρόπουλος καθώς και ο Μοίραρχος της ΣΤΥΑ κ. Γεώργιος Μπήλιος.

Επίσης, οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου Αχαρνών, ΔΗΦΑ κ. Γιώργος Δασκαλάκης και ΔΗΚΕΑ κα Μαρία Ναυροζίδου. Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αχαρνών, κ. Αναστάσιος Χίος, Στέργιος Πεδιαδίτης, Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος και Σοφία Χριστοπούλου. Ο πρώην Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Στριφτός, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών και πρώην πρόεδρος της ΑΡΩΓΗΣ κ. Κών/νος Χωριανόπουλος και ο πρόεδρος του παραρτήματος Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Παναγιώτης Καζανάς


 
 

 
 
 
 
 
 
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός