Πάνω από 22 τόνους ροδάκινα μοίρασε ο Δήμος Αχαρνών


Στο πλαίσιο των δράσεων στήριξης των ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικά ομάδων, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών πραγματοποίησε διανομή φρούτων την Τρίτη 26 Αυγούστου 2016.

Η διανομή 22 τόνων ροδάκινων πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών προς τους καταγεγραμμένους δικαιούχους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αχαρνών.

Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κα Ελένη Σαχσανίδου, επιπλέον διανομές φρούτων θα πραγματοποιηθούν σε αμέσως επόμενα χρονικά διαστήματα, με την πολύτιμη βοήθεια των εργαζομένων στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και των εθελοντών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις δράσεις στήριξης των ασθενέστερων, αναφέροντας σχετικά:

"Οι εποχές εξακολουθούν και είναι πολύ δύσκολες για πολλούς συμπολίτες μας. Κάθε προσπάθεια που έχει σαν στόχο την ελάφρυνση των καθημερινών βαρών των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας είναι σημαντική. Οι εργαζόμενοι στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και οι εθελοντές, εργάζονται με ζήλο και προθυμία, προσφέροντας ουσιαστικές υπηρεσίες αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας. Η προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης είναι συνεχής και αδιάλειπτη και έχει την πλήρη υποστήριξη όλων των υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών και των εθελοντών".

 
 
 






© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός