Υψηλές προσδοκίες για τη νέα χρονιά στην ΑΡΩΓΗ

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκίνησε η νέα χρονιά στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ".
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΑΡΩΓΗΣ κ. Νίκος Γκασούκας, λόγω των αυξημένων αναγκών που προκύπτουν από την εξυπηρέτηση άνω των 30 παιδιών στην πρωινή βάρδια το επιστημονικό προσωπικό της ΑΡΩΓΗΣ θα ενισχυθεί με έναν εργοθεραπευτή και ένα έναν βοηθό Παιδαγωγό.
Ανέφερε επίσης ότι το υπάρχον επιστημονικό προσωπικό θα παρακολουθεί εκ περιτροπής επιστημονικά σεμινάρια προκειμένου να ενισχυθεί η κατάρτισή του και η ΑΡΩΓΗ να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στα εξυπηρετούμενα παιδιά.
Ο κ. πρόεδρος ανακοίνωσε ότι πρόκειται να γίνει άμεσα η επισκευή και αποκατάσταση της εσωτερικής πισίνας της ΑΡΩΓΗΣ, η οποία δεν λειτουργεί για πάνω από 10 χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό και τους Αντιδημάρχους του Δήμου Αχαρνών για την αποτελεσματική συνεργασία τους σε κάθε αίτημα ή/και πρόβλημα της ΑΡΩΓΗΣ.
Με την ευκαιρία του Αγιασμού για τη νέα χρονιά ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Είμαστε υπερήφανοι για αυτή τη δομή της ΑΡΩΓΗΣ, για τον τρόπο που λειτουργεί και για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών στηρίζουν με προθυμία και ζήλο κάθε αίτημα που αφορά την ΑΡΩΓΗ.
Χάρη στις προσπάθειες, του προέδρου της ΑΡΩΓΗΣ κ. Νίκου Γκασούκα και της "ψυχής" της ΑΡΩΓΗΣ κας Έλλιοτ, η ΑΡΩΓΗ προσφέρει υψηλής ποιότητας, κοινωνικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες στα παιδιά.
Υποχρέωση όλων μας είναι,  αφενός να διασφαλίσουμε τα όσα έχουμε επιτύχει, αφετέρου να διευρύνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να εντάξουμε νέες και καινοτόμες δράσεις στην ΑΡΩΓΗ. 
Κύριο μέλημά μας είναι επίσης η λειτουργία του "Βαμβακάρειου Ιδρύματος". 
Το πρότυπο κέντρο φιλοξενίας πρέπει να λειτουργήσει και οφείλουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για το επιτύχουμε. 
Εύχομαι καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, στο επιστημονικό και υποστηρικτικό προσωπικό της ΑΡΩΓΗΣ, στους γονείς των παιδιών και φυσικά τα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ, που τα θεωρούμε δικά μας παιδιά".



Στον Αγιασμό για τη νέα χρονιά της ΑΡΩΓΗΣ παραβρέθηκαν: οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών, Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Γιώργος Σταύρου, Κοινωνικής Πολιτικής κα Σαχσανίδου Ελένη, Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Γιώργος Σιδηρόπουλος, Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Αντώνης Παλιούρας και ο πρόεδρος της ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ κ. Ηλίας Τσουκαλας. Επίσης η πρόεδρος του σωματείου ΑΡΩΓΗ κα Βίκυ Έλλιοτ.

 
 
 

 
 
 






© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός