Στην παράσταση για τα 25 χρόνια ανεξαρτησίας του Καζακστάν ο Δήμαρχος Αχαρνών


Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός παραβρέθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο θέατρο Παλλάς, στην επετειακή παράσταση για τα 25 χρόνια ανεξαρτησίας του Καζακστάν, προσκεκλημένος του πρέσβη του Καζακστάν στην Ελλάδα κ. Αλεξέι Βολκόφ.
Η παράσταση διοργανώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δημοκρατίας του Καζακστάν και το Ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας της Δημοκρατίας του Καζακστάν.
Το Κρατικό Ακαδημαϊκό Θέατρο Όπερας και Μπαλέτου Αμπάι του Καζακστάν με τα μπαλέτα "Θρύλοι της μεγάλης στέπας" και "Χαλιμά" χάρισαν στο κοινό μια παράσταση μοναδικής καλλιτεχνικής αξίας.
Με αφορμή την επέτειο για τα 25 χρόνια ανεξαρτησίας του Καζακστάν ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:

"Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθηση ικανοποίησης, οι δημότες των Αχαρνών κι εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος, εκφράζουμε, τις θερμές μας ευχές, για τα 25 χρόνια Ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας του Καζακστάν.
Είμαι βέβαιος πως η ανάπτυξη και η πρόοδος στη Δημοκρατία του Καζακστάν θα συνεχιστεί με τους ίδιους αξιόλογους ρυθμούς που τα τελευταία χρόνια έχουν επιτευχθεί.
Από τις 16 Δεκεμβρίου 1991 η Δημοκρατία του Καζακστάν υπέγραψε το δικό της Σύνταγμα, έχει το δικό της εθνικό νόμισμα και όρισε νέους κρατικούς και κοινωνικούς θεσμούς.
Όλα αυτά μαζί αποτελούν την αφετηρία για μια χώρα ανεξάρτητη και Δημοκρατική.
Ο Δήμος Αχαρνών έχει προχωρήσει σε αδελφοποίηση με την πόλη Τσιμκέντ, καθώς ισχυροί και στενοί δεσμοί φιλίας και συνεργασίας συνδέουν τον Δήμο Αχαρνών με τη Δημοκρατία του Καζακστάν.

Η γέφυρα πολιτισμού και επικοινωνίας, έχει ήδη θεμελιωθεί και η σημερινή εξαιρετική παράσταση δείχνει ότι αυτή η γέφυρα έχει γερές βάσεις και θα μας επιστρέψει να αναπτύξουμε τις διμερείς μας σχέσεις με τη Δημοκρατία του Καζακστάν ακόμη περισσότερο.

Μας συνδέουν πολλά και μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα μέσα από τη συνεργασία, που θα έχει σαν στόχο, την ανάπτυξη των περιοχών μας και την ενδυνάμωση της φιλίας των πολιτών μας
".

Την παράσταση για τα 25 χρόνια ανεξαρτησίας του Καζακστάν παρακολούθησαν οι πρώην υπουργοί, κ. Βύρων Πολύδωρας και Σπύρος Κουβέλης, η Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, καθώς και πρεσβευτές και διπλωμάτες άλλων χωρών.

Επίσης οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών: Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θοδωρής Συρινίδης, Κοινωνικής Πολιτικής κα Ελένη Σαχσανίδου. Οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου Αχαρνών: ΔΗΦΑ κ. Γιώργος Δασκαλάκης, Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Γεωργία Ευθυμιάδου και ΔΗΚΕΑ κα Μαρία Ναυροζίδου, καθώς και η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών κ. 'Όλγα Ποιμενίδου

Στο πολυπληθές κοινό από τον Δήμο Αχαρνών, που παρακολούθησε την παράσταση, ήταν μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών κα Ειρήνη Μπαϊρακτάρη και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βιοτεχνών Εμπόρων Επαγγελματιών Αχαρνών κ. Ευστάθιος Τσελαλίδης.











© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός