Προβολή ταινίας για την 25η επέτειο ανεξαρτησίας του Καζακστάν


Προβολή ταινίας για την 25η επέτειο ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας του Καζακστάν στην αίθουσα εκδηλώσεων Δήμου Αχαρνών.
"Καλωσορίζουμε στον Δήμο Αχαρνών τον πρέσβη της Δημοκρατίας του Καζακστάν στην Ελλάδα κ. Αλεξέι Βόλκωφ και τους εκπροσώπους της πρεσβείας.
Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχές προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας του Καζακστάν κ. Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ για τα 25 χρόνια Δημοκρατίας στο Καζακστάν.
Είμαστε βέβαιοι πως η ανάπτυξη και η πρόοδος στη Δημοκρατία του Καζακστάν θα συνεχιστεί με τους ίδιους αξιόλογους ρυθμούς, που τα τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί, χάρη στις επίπονες προσπάθειες του προέδρου Ναζαρμπάγιεφ και του λαού της Δημοκρατίας του Καζακστάν.
Χάρη στον πρόεδρο Ναζαρμπάγιεφ, εδραιώθηκε η σταθερότητα στον πολιτικό τομέα και την οικονομία της Δημοκρατίας του Καζακστάν και αυτό χωρίς συγκρούσεις και δίχως εμφύλιες αναταράξεις.
Οι διπλωματικές σχέσεις της Ελλάδος και της Δημοκρατίας του Καζακστάν ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 1992.
Το 2017 που έρχεται, Η Ελλάδα και η Δημοκρατία του Καζακστάν θα συμπληρώσουν 25 χρόνια άριστων διπλωματικών σχέσεων. Γεγονός που εκφράζεται με μια σειρά από διμερείς δράσεις καθώς και με την ταύτιση στα περισσότερα θέματα που άπτονται της διεθνούς Πολιτικής.
Η γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας με τη Δημοκρατία του Καζακστάν έχει ήδη θεμελιωθεί και διαθέτει γερές βάσεις, που θα μας επιτρέψουν να αναπτύξουμε τις διμερείς μας σχέσεις ακόμη περισσότερο.
Μας συνδέουν πολλά και μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα μέσα από τη συνεργασία, που θα έχει σαν στόχο, την ανάπτυξη των περιοχών μας και την ενδυνάμωση της φιλίας των πολιτών μας
."

 
 



© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός