Στην παρουσίαση του βιβλίου του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Αθηναγόρα, ο Δήμαρχος Αχαρνών


Στην παρουσίαση του βιβλίου "Θεέ μου, Θεέ μου… ψυχική εξάντληση και "‘αποξένωση" του κληρικού" του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Το βιβλίο αποτελεί την εκδοθείσα Διδακτορική Διατριβή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα.
Το βιβλίο του Σεβασμιότατου παρουσίασε, ο Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Αυγουστάκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Χριστοδούλου και ο Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής κ. Δημήτριος Κυριαζής, ενώ απόσπασμα της εισηγήσεως του Καθηγητή του Α.Π.Θ. Πρωτοπρεσβύτερου π. Βασιλείου Καλλιακμάνη ανέγνωσε ο Αρχιμανδρίτης π. Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος, Ιεροκήρυκας και Διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας αφιέρωσε την εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου του στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ο οποίος στη συνέχεια τον συνεχάρη για την προσφορά του στην Εκκλησία, την Θεολογία και την Ψυχιατρική.





© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός