Τον Δικηγόρο παρ' Αρείω Πάγω, κ. Σάμιο όρισε άμισθο ειδικό συνεργάτη ο Δήμαρχος Αχαρνών


Τον Δικηγόρο παρ' Αρείω Πάγω κ. Αναστάσιο Σάμιο όρισε, με απόφαση του, ως άμισθο ειδικό συνεργάτη του Δήμου Αχαρνών σε Νομικά θέματα, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός.
Ο κ. Σάμιος είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών ως Νομικός Σύμβουλος και Προϊστάμενος της Νομικής Υπηρεσίας για πάνω από 20 χρόνια.
Είναι κάτοικος Αχαρνών, παντρεμένος με την Φαρμακοποιό κα Σοφία Γκατζιού και πατέρας τεσσάρων παιδιών.
Η απόφαση του Δημάρχου για τον ορισμό του κ. Σάμιου, ως άμισθο ειδικό συνεργάτη, οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Σάμιος διαθέτει απτή εμπειρία σε νομικά θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ συνδέεται με μακρά σχέση φιλίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός κατά τον ορισμό του κ. Σάμιου ως άμισθο ειδικό συνεργάτη, η αξιοποίηση, της κατάρτισης, της εξειδίκευσης, των γνώσεων και της μεγάλης εμπειρίας του κου Σάμιου, θα έχει πολλαπλά οφέλη για το μεγάλο πλήθος των νομικών ζητημάτων του Δήμου Αχαρνών.



© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός