Τίμησε του επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ ο Δήμος Αχαρνών


Με μια λαμπρή εκδήλωση – γιορτή τίμησε τους εισαχθέντες μαθητές από τα σχολεία του Δήμου Αχαρνών στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Οι 647 φοιτητές παρέλαβαν τους επαίνους τους και τα δώρα τους μέσα σε εορταστικό κλίμα με πολλά χαμόγελα, χειροκροτήματα, επευφημίες αλλά και συγκίνηση από γονείς και καθηγητές που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
Η εκδήλωση για τους εισαχθέντες στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας είναι μια εκδήλωση που καθιερώνεται σαν θεσμός στον Δήμο Αχαρνών και αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής στα παιδιά που με την απόδοση τους κατάφεραν και ανέβηκαν ένα δύσκολο σκαλί στην ζωή τους και τη σταδιοδρομία τους.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός χαιρετίζοντας την εκδήλωση έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους ακαδημαϊκούς του Δήμου Αχαρνών αναφέροντας ότι:
"Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα αυτά τα παιδιά που κατάφεραν να περάσουν επιτυχώς την επίπονη και κοπιαστική διαδικασία των Πανελλήνιων εξετάσεων και σήμερα φοιτούν στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι με τις επιτυχίες τους.
Τα επιτεύγματά τους είναι η δική μας ελπίδα και προσδοκία για την εξέλιξη και πρόοδο της χώρας και της πόλη των Αχαρνών. Οι φοιτητές που τιμούμε αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της πόλης μας στα αμφιθέατρα των Πανεπιστημίων όλης της χώρας
"
Την εκδήλωση χαιρέτησε, ο πάτερ Τίτος ο οποίος μετέφερε τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς κ Στάθης Τοπαλίδης, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Αχαρνών κα Γιώτα Γιαννάκου και η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Γεωργία Ευθυμιάδου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απένειμαν επαίνους ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Βασίλης Οικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών: Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θοδωρής Συρινίδης, Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Αντώνης Παλιούρας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστας Καρυδάκης, η πρόεδρος η ΔΗΚΕΑ κα Μαρία Ναυροζίδου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αχαρνών κ.κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Θεόφιλος Αφουξενίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής κ. Αργύρης Αργυρόπουλος, και ο Τοπικός Σύμβουλος Αχαρνών κ. Γιάννης Λαγκώνης.





















© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός