Η ''οικογένεια'' της ΑΡΩΓΗΣ έκοψε την Πίτα της

Τα παιδιά, οι γονείς, οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ", έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού. 
Ο Πρόεδρος της ΑΡΩΓΗΣ κ. Νίκος Γκασούκας μετέφερε τις ευχές της Διοίκησης για μια Καλή και Δημιουργική Χρονιά και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αχαρνών και τις Υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών, που αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους για κάθε ζήτημα που σχετίζεται με την ΑΡΩΓΗ.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ευχήθηκε σε παιδιά, γονείς και προσωπικό κάθε χαρά και ευτυχία για το 2017 και δεν παρέλειψε να επαινέσει το προσωπικό και τη Διοίκηση της ΑΡΩΓΗΣ για το γεγονός ότι το κέντρο λειτουργεί υποδειγματικά και κάθε χρόνο θέτει στόχους για την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ και δήλωσε τα εξής: "Χάρη στις προσπάθειες του προσωπικού και της Διοίκησης, το Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ" προσφέρει καθημερινά φροντίδα και αγάπη στα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ, μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις και δραστηριότητες. Οι προσπάθειες του προσωπικού έχουν εδώ και καιρό ξεπεράσει τα όρια του επαγγελματισμού και της επαγγελματικής ευσυνειδησίας και δική μας δέσμευση είναι ότι θα πράξουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια".

Το καθιερωμένο κομμάτι της Πίτας έκοψε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ κα Ευαγγελία Πορτοκαλή, η οποία εκτός από τις ευχές της ανακοίνωσε και την προσφορά του δώρου από τον σύλλογο, ενώ κομμάτι της Πίτας έκοψε εκπρόσωπος των εργαζομένων αλλά και παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ που έδωσαν τις δικές τους ευχές για το 2017.












© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός