Οι μαθητές του 8ου Γυμνασίου στον Δήμαρχο Αχαρνών

Οι μαθητές του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Αχαρνών και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό αλλά και με Αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες στις Διευθύνσεις του Δήμου Αχαρνών.
Οι μαθητές συνομίλησαν με τον Δήμαρχο Αχαρνών κυρίως για θέματα που αφορούν την περιοχή του Προφήτη Ηλία, όπου βρίσκεται το 8ο Γυμνάσιο και κατοικούν και οι μαθητές, αλλά και για θέματα εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών αναφέρθηκε στα θέματα αρμοδιότητας ενός δήμου, ανέφερε τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν στην περιοχή, καθώς και ότι τόσο ως απλός πολίτης αλλά και ως Δήμαρχος, συμμετέχει, ενισχύει και υποστηρίζει με κάθε τρόπο το εθελοντικό, σε θέματα κοινωνικής προσφοράς, πολιτικής προστασίας και προστασίας του περιβάλλοντος ,
Οι μαθητές του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Αχαρνών στο πλαίσιο του προγράμματος "Νοιάζομαι και δρω" το οποίο υλοποιείται σε 60 δημοτικά και γυμνάσια πανελλαδικά σε 10 περιφέρειες της Ελλάδος.
Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και η δημιουργία ενεργών πολιτών.
Στην επίσκεψη τους στο Δημαρχείο Αχαρνών, οι μαθητές του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών συνοδεύονταν από τη Διευθύντρια και την Υποδιευθύντρια του σχολείου τους και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου από την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Γεωργία Ευθυμιάδου – Τουμανίδου.




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός