Παραλήφθηκε ο νέος εκσκαφέας παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών

Ο ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την προμήθεια οχημάτων και μηχανημάτων ολοκληρώθηκε με την παραλαβή ενός ολοκαίνουριου και σύγχρονου εκσκαφέα, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού, προκειμένου να ενσωματωθεί στο στόλο μηχανημάτων και οχημάτων έργου του Δήμου Αχαρνών. Η διοικητική παραλαβή του εκσκαφέα πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Αχαρνών και στη συνέχεια το όχημα μεταφέρθηκε στο χώρο στάθμευσης των οχημάτων του δήμου.
Με αφορμή την παραλαβή του νέου εκσκαφέα ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Το 2014 που ανέλαβε η παρούσα δημοτική αρχή, παρέλαβε έναν απαρχαιωμένο και κακοσυντηρημένο στόλο οχημάτων αλλά και πολλά οχήματα τα οποία μαράζωναν λόγω μη επισκευής ή δεν τα είχαμε διαθέσιμα λόγω οφειλών σε συνεργεία και προμηθευτές.
Αυτή η κατάσταση έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Ο στόλος των οχημάτων που μπορούσαν να επισκευαστούν είναι πλέον διαθέσιμος, ενώ με διαφανείς διαδικασίες και ανοιχτούς ή/και διεθνείς διαγωνισμούς προχωράμε στην προμήθεια νέων οχημάτων και μηχανημάτων. Ο Δήμος Αχαρνών έχει να προμηθευτεί νέο όχημα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και η παραλαβή του νέου εκσκαφέα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους, με πολιτική ιδιοτέλεια και επιπολαιότητα, κάνουν λόγο για έναν "πτωχευμένο δήμο". Έχω τονίσει επανειλημμένα και προς κάθε κατεύθυνση ότι για εμάς, η δυσχερής οικονομική κατάσταση του Δήμου Αχαρνών δεν θα αποτελέσει άλλοθι ή πρόφαση, για να στερηθούν οι συμπολίτες έργα υποδομής.
Είμαστε συνεπής στις οικονομικές μας υποχρεώσεις, εξυπηρετούμε στο ακέραιο τα τοκοχρεολύσια των δανείων προηγούμενων ετών, προχωράμε στην πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών και παράλληλα υλοποιούμε τις προγραμματικές μας θέσεις για να βελτιώσουμε τις υποδομές και τις συνθήκες διαβίωσης των συμπολιτών μας".
Στην παραλαβή του νέου εκσκαφέα παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχοι Αχαρνών: Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Πολυμενέας, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θοδωρής Συρινίδης, Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργος Σταύρου καθώς και οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου Αχαρνών: ΔΗΚΕΑ κα Μαρία Ναυροζίδου και Επενδυτική Αχαρνών κ. Ηλίας Τσουκαλάς.




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός