Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Μίμη Δομάζο

Ένας από τους σπουδαιότερους και σημαντικότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ο Μίμης Δομάζος, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017.
Αφορμή της συνάντησης, ήταν η εκδήλωση που πρόκειται να διοργανώσει ο Δήμος Αχαρνών στα τέλη Απριλίου προκειμένου να τιμήσει τον θρύλο των Ελληνικών γηπέδων Μίμη Δομάζο.
Κατά τη συνάντησή τους, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και ο Μίμης Δομάζος συζήτησαν τα της διοργάνωσης της τιμητικής εκδήλωσης, ενώ η συζήτηση προχώρησε και σε θέματα που σχετίζονται με την μακρόχρονη και σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα του Έλληνα ποδοσφαιριστή, αλλά και στις δράσεις κοινωνικής προσφοράς του, καθώς και σε αναφορές σε γεγονότα και περιστατικά του διαχρονικού πρωταγωνιστή του Ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Δομάζου. Ο Μίμης Δομάζος προσέφερε στον Δήμαρχο Αχαρνών και ένα αντίτυπο του λευκώματος "Μυστικά και άλλες Αποκαλύψεις" με ιδιόχειρη αφιέρωση.
Με αφορμή τη συνάντησή του με τον Μίμη Δομάζο ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Οι συγκινήσεις που μας έχει προσφέρει ο Έλληνας θρύλος των γηπέδων Μίμης Δομάζος είναι αναρίθμητες. Ακόμη και σήμερα που ο Μίμης Δομάζος είναι εδώ και χρόνια εκτός ενεργούς δράσης, παραμένει ένας αθλητής σύμβολο για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και τον Ελληνικό Αθλητισμό. Ο Δήμος Αχαρνών πρόκειται να τιμήσει αυτόν τον σπουδαίο αθλητή σε μια εκδήλωση αντάξια του ονόματος και της ιστορίας του. Κάθε γενιά έχει πολλά να διδαχθεί από την εντός και εκτός γηπέδων πορεία του Μίμη Δομάζου"


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός