Αυτοψία του Δημάρχου Αχαρνών σε έργα αποκατάστασης πεζοδρόμων και καλλωπισμού κοινόχρηστων χώρων

Αυτοψία Αχαρνών σε έργα αποκατάστασης πεζοδρόμων και καλλωπισμού κοινόχρηστων χώρων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός Ο Δήμαρχος Αχαρνών επισκέφθηκε τα σημεία, στην γέφυρα της οδούς Φιλαδελφείας (στο ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών του ΟΣΕ), την πλατεία Αγίας Τριάδος (στην οδό Αριστοτέλους) και στην οδό Πάρνηθος (στο ύψος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών), όπου εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και πρασίνου και της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων, προσχωρούν σε αποκατάσταση ζημιών σε πεζοδρόμους καθώς και στον καλλωπισμό και φύτευση σε κοινόχρηστους χώρους.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών ζήτησε από τους εργαζόμενους να συνεχίσουν με το ίδιο ζήλο τις εργασίες αποκατάστασης και εξωραϊσμού των σημείων που εργάζονται κάθε φορά και δήλωσε:
"Οι εργασίες αποκατάστασης και εξωραϊσμού σε διάφορα σημεία της πόλης είναι συνεχείς και πραγματοποιούνται βάσει προγραμματισμού και χάρη στον επαγγελματισμό των εργαζομένων στις Υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών. Πρόκειται για επεμβάσεις που έχουν σαν στόχο να βελτιώσουν την εικόνα της πόλης και να αποκαταστήσουν βλάβες και ζημιές σε πεζοδρόμους. Οι Υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την πραγματοποίηση παρεμβάσεων στους μεγάλους χώρους ευθύνης τους και συνεχείς προσπάθειες τους αποτελούν την εγγύηση ότι με σωστό προγραμματισμό και μεθόδευση μπορούμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πιο επωφελείς απέναντι στους συμπολίτες μας".







© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός