Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

Με αφορμή την πολιτική του ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών καλωσόρισε τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων στον Δήμο Αχαρνών και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του, τόσο για θέματα της του Δήμου Αχαρνών, όσο και για Εθνικά θέματα.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κου Νίκου Βούτση στον Δήμο Αχαρνών, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Καλωσορίζουμε στον Ιστορικό Δήμο Αχαρνών τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκο Βούτση.  Η παρουσία του είναι εξαιρετικά τιμητική αλλά και ιδιαίτερα συμβολική. 
Ο Δήμος Αχαρνών αναζητά και έχει ανάγκη της προσοχής  της Πολιτείας, ώστε να αντιμετωπίσει, τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα των πολιτών, τις ελλείψεις σε υποδομές, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα του Δήμου Αχαρνών. 
Θέλω να διαβεβαιώσω τον Πρόεδρο της Βουλής  ότι, παρόλο που συμπολίτες μας, έχουν επηρεαστεί σημαντικά από την Οικονομική κρίση, δεν έχουν απολέσει τις Δημοκρατικές τους  αξίες και τον σεβασμό τους στους Δημοκρατικούς θεσμούς . 
Η οποιαδήποτε λύση στα προβλήματα μας  δεν μπορεί να υπάρξει δίχως  να διαφυλάσσεται η ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας".


Στη συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων παραβρέθηκαν οι Βουλευτές  της Περιφέρειας Αττικής κ.κ. Γιάννης Δέδες και Νίκος Σκουρολιάκος , ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αχαρνείς Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση" κ. Οδυσσέας Καμπόλης, ο συντονιστής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Ροδάκης και ο συντονιστής της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών κ. Δημήτρης Γιαννάκης,

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Αχαρνών συνόδευσε τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών για την ομιλία του προέδρου στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση.





© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός