Την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση για το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων βράβευσε ο Δήμαρχος Αχαρνών

Την κυρία Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση για την δημιουργία και λειτουργία του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων "Save a Greek Stray", βράβευσε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων για την Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών 2017.
Η κυριά Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση, έχοντας σαν εφαλτήριο την αγάπη της για τα αδέσποτα ζώα και με διάθεση να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, πρωτοστάτησε στη δημιουργία του πρότυπου καταφύγιου αδέσποτων ζώων "Save a Greek Stray".
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός: "Η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών έχει καθιερωθεί σαν ένας θεσμός Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού του Δήμου Αχαρνών.
Η φετινή έκθεση είναι αφιερωμένη στην Φιλοζωία με τη διοργάνωση πολλών ανάλογων εκδηλώσεων και δράσεων και σε αυτό το πλαίσιο τιμούμε την κυριά Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση για την για την δημιουργία του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων "Save a Greek Stray". Η αποστολή του καταφυγίου αδέσποτων ζώων "Save a Greek Stray" είναι, η διάσωση, η περισυλλογή, η στείρωση, ο εμβολιασμός και η κτηνιατρική περίθαλψη των άρρωστων ή τραυματισμένων αδέσποτων ζώων. Επίσης η προώθηση της υιοθεσίας των ζώων από φιλόζωες οικογένειες και η επανένταξή τους στους χώρους περισυλλογής τους. Το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων "Save a Greek Stray" είναι μια προσπάθεια, στην οποία πέρα από την επιβράβευση και ανάδειξή της, οφείλουμε να είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες.
Πρόκειται για μια εξαίρετη καλή πρακτική, από την οποία θα πρέπει να παραδειγματιζόμαστε για να προάγουμε τη φιλοζωία και την προστασία των αδέσποτων ζώων στον Δήμο Αχαρνών
"

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα κορίτσια της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων, τα οποία εντυπωσίασαν για μια ακόμη φορά με τις δυνατότητες και τις διακρίσεις τους.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μικρό δείγμα από τις δυνατότητες της ομάδας Γαζέλων με την χορογραφία "Μολυβένια στρατιωτάκια" και της Μεικτής Ομάδας με τη χορογραφία "Like an army".
Οι χορευτικές ομάδες εντυπωσίασαν τον κοινό και έλαβαν ενθουσιώδες χειροκρότημα για τις χορογραφίες τους, ενώ βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις από τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό και το Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Δημοτικής Ενότητας Θρακομακεδόνων κ. Ηλία Ζητούνη.
Μετά το πέρας των βραβεύσεων και των χορογραφιών από τις ομάδες της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων, ακολούθησε ενημερωτική ομιλία για τα αδέσποτα ζώα και τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, από την Κτηνίατρο κα Μαρία Σιδηροπούλου και τον Εκπαιδευτή Σκύλων κ. Βαγγέλη Γκοτζαμπασόπουλο.
Το κοινό είχε την ευκαιρία να θέσει ερωτήσεις για τα οικόσιτα ζώα, να λύσει απορίες για την περιποίηση, τον χειρισμό και τη συμβίωση των ζώων με τους ανθρώπους.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών: Οικονομικών και  Δημοτικής Ενότητας Θρακομακεδόνων κ. Ηλίας Ζητούνης, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θεόδωρος Συρινίδης, Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Αντώνης Παλιούρας. Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών  κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, ο πρόεδρος της ΔΗΦΑ κ. Γιώργος Δασκαλάκης, ο πρόεδρος της ΑΡΩΓΗΣ κ. Νίκος Γκασούκας και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αχαρναϊκός κ. Κλήμης Κολιός.

 
 
 
 
 
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός