Διανομή οπωροκηπευτικών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών.

Πάνω από 900 ωφελούμενες οικογένειες, οι οποίες είναι καταγεγραμμένες από τη Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, έλαβαν οπωροκηπευτικά προϊόντα στην πρόσφατη διανομή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών.
Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής υλοποίησαν με επιτυχία την καταγραφή των ωφελούμενων οικογενειών και διένειμαν πάνω από 40 τόνους προϊόντα στις ωφελούμενες οικογένειες, με τη πολύτιμη βοήθεια απασχολούμενων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ. και εθελοντών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχή ολοκλήρωση μιας ακόμη δράσης αλληλεγγύης από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και δήλωσε ότι, "Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αχαρνών με συνεχείς δράσεις, συμμετοχή σε Κοινωνικά Προγράμματα και διαδημοτικές συνεργασίες ,καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να περιορίσουν τις κοινωνικές ανισότητες που έχουν ενταθεί από την παρατεταμένη οικονομική κρίση της χώρας μας. Βασική προτεραιότητα παραμένει ο άνθρωπος και όλα όσα σχετίζονται με την αξιοπρεπή διαβίωση του".




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός