Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Υπουργό Εσωτερικών

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη με αντικείμενο, την ενίσχυση των προσπαθειών για την πάταξη της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών, την προάσπιση της κοινωνικής συνοχής και τον περιορισμό του κοινωνικού αποκλεισμού στον Δήμο Αχαρνών.
Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης εξέφρασε την στήριξή του στις προσπάθειες του Δήμου Αχαρνών, θέτοντας σαν προτεραιότητα την υλοποίηση των κυβερνητικών εξαγγελιών που αφορούν τόσο τις Αστυνομικές επιχειρήσεις, όσο και την επίλυση κοινωνικών θεμάτων στον Δήμο Αχαρνών.
Με αφορμή τη συνάντησή του με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: "Η λύση του προβλήματος της παραβατικότητας στις Αχαρνές μπορεί να έρθει μέσα από έναν πολυσχιδή σχεδιασμό, όπου εμπλέκεται ενεργά και καθοριστικά η Πολιτεία και η ΕΛ.ΑΣ. με τη βοήθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Κάθε προσπάθεια που γίνεται, θα πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά της συνέπειας και της διάρκειας, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε απτό αλλά και ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας στον Δήμο Αχαρνών είναι πρώτη προτεραιότητα και θα μας επιτρέψει να εφαρμόσουμε μέτρα και σχεδιασμούς που προασπίζουν την κοινωνική συνοχή και μετριάζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό στην Δήμο Αχαρνών".


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός